• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.2009., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

11.06.2009., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Biedrības „Lauku partnerība”Upe8”” paziņojums

Biedrība „Lauku partnerība”Upe8”” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas uzsākšanu „Dzīves kvalitātes uzlabošana lauku partnerības „Upe8” darbības teritorijā” ieviešanai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas 2007.- 2013.gadam pasākuma (410) „Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2009.gada 15. jūlija līdz 2009. gada 15. augustam.

Konkurss izsludināts:

413.pasākums “Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās”

1.aktivitāte: iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem.

1.rīcība:

“Vietējo pašpalīdzības grupu atbalsts dažādu sadzīves un uzņēmējdarbības jautājumu risināšanai”. Atbalsta apmērs 29225,90 LVL

Ar vietējās attīstības stratēģiju „Dzīves kvalitātes uzlabošana Lauku partnerības „Upe8” darbības teritorijā” var iepazīties Jaunpils pagasta padomē- Jaunpils pagasts, „Ērģelnieki”, Viesatu pagasta padomē - Viesatu pagasts, „Viekaļas”, Tumes pagasta padomē - Tumes pagasts, Pasta iela 1, Degoles pagasta padomē- Degoles pagasts, „Griezes”, Jaunsātu pagasta padomē- Jaunsātu pagasts, „Abavnieki”, Džūkstes pagasta padomē - Džūkstes pagasts, „Biedrību nams” un Lestenes pagasta padomē- Lestenes pagasts.

Projektu iesniegumi jāiesniedz biedrībā „Lauku partnerība „Upe8”” , Jaunpils pagasts, „Ērģelnieki”.

Ar rīcības mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv un biedrībā „Lauku partnerība”Upe8””, Jaunpils pagasts, „Ērģelnieki”.

 

Lauku attīstības programmas (2007. - 2013.gads) LEADER pieejas īstenošana pasākums 413 „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”. (MK noteikumi Nr. 33 )

Dobeles rajona partnerības stratēģija 2009.- 2013.gadam pasākumam “Lauku ekonomikas un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

Stratēģijai piešķirtais finansējums 2009.gadā (LVL): 122930.67

Pirmā projektu iesniegšanas I kārta tiek paredzēta no 14.jūlija līdz 14.augustam.

Aktivitāte 5.1. iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveidei pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem.

1.rīcība: Sociālo un publisko pakalpojumu kvalitātes uzlabošana un jaunu pakalpojumu veidošana vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitātes nodrošināšanai - I kārtā pieejamais finansējums LVL 18 000,

2.rīcība - Sadzīves un amatniecības pakalpojumu kvalitātes uzlabošana un jaunu pakalpojumu veidošana vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitātes nodrošināšanai un nodarbinātības veicināšanai. I kārtā pieejamais finansējums LVL 38 000.

Aktivitāte 5.2. iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem,

3.rīcība: Izglītības, kultūras un vēstures mantojuma saglabāšanas, pilnveidošanas, un pieejamības uzlabošanas aktivitāšu veicināšana vietējiem iedzīvotājiem. I kārtā pieejamais finansējums LVL 33 465,

4.rīcība: Vietējo sabiedriskos aktivitāšu veicināšana - interešu, aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanas infrastruktūras izveide un pilnveide vietējiem iedzīvotājiem, vides sakārtošana un teritoriju labiekārtošana. I kārtā pieejamais finansējums LVL 33465,67.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai par projekta iesniegumu ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv un www.dobelesrp.lv

Informācija par e-pastu: ineta_me@one.lv vai tālr. 29168571, 29187113.

Iepazīties ar Dobeles rajona vietējo attīstības stratēģiju un iesniegt projektu iesniegumus var Dobeles rajona partnerības birojā Dobelē, Brīvības ielā 15, 3.stāvā, 55.kabinetā.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.


Paziņojums par iepirkuma procedūras sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja

vajadzībām ar identifikācijas nr. ĀŪ2009/02SP nolikuma grozījumiem

1. Finansējuma saņēmēja nosaukums, reģistrācijas numurs, adrese, kontaktinformācija: SIA „Ādažu Ūdens”, LV40003929148, Gaujas iela 16, Ādaži, Ādažu novads, Rīgas rajons, LV-2164. Pasūtītāja kontaktpersona: valdes loceklis Egils Kietis, tel. 22309309, fakss 67996581.

2. Projekta, kura ietvaros tiek veikta iepirkuma procedūra, nosaukums un numurs:

Projekts “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos”, identifikācijas nr. 3.DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/048.

3. Iepirkuma procedūras nosaukums: Projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos” ūdenssaimniecības objektu būvniecības būvuzraudzība (iepirkuma identifikācijas nr. ĀŪ2009/02SP).

4. Iepirkuma priekšmeta īss apraksts: Inženiera pienākumu veikšana saskaņā ar Starptautiskās Inženierkonsultantu Federācijas „Iekārtu piegādes un projektēšanas - būvniecības darbu līguma noteikumi elektriskajiem un mehāniskajiem darbiem, būvniecības un inženierdarbiem, kuru projektēšanu veic uzņēmējs”, Pasūtītāja noslēgto būvniecības līgumu ietvaros un būvuzraudzības veikšana Latvijas Republikas normatīvajos tiesību aktos noteiktajā kārtībā saskaņā ar Tehnisko specifikāciju.

5. Informācija par Nolikuma saņemšanas vietu un laiku: Gaujas ielā 16, Ādažos, Ādažu novadā, Rīgas rajonā, LV-2164 5.kabinetā, darbadienās no plkst.9 līdz 13 un no 14 līdz 17, piektdienās no 9 līdz 13 un no 14 līdz 15. Kontaktpersona Dzintars Kronbergs, tel. 26137715.

6. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: Piedāvājumus var iesniegt līdz 2009.gada 2.jūlijam plkst.11 Gaujas iela 16, Ādaži, Ādažu novads, Rīgas rajons, 2.stāva sēžu zālē, LV-2164, piedāvājumus iesniedzot personīgi vai atsūtot pa pastu.

7. Nolikumā izdarīto grozījumu īss apraksts: Grozījumos veiktas izmaiņas 8.1.4.punktā, kur apdrošināšanas prasības vietā tiek prasīts apdrošinātāja apliecinājums; kā arī punktos: 8.3.2.2.; 8.3.2.3.; 8.3.2.4.; 8.3.2.5. un 8.3.2.6. 5 gadu vietā 3 gadu pieredze. Grozījumu dēļ tiek pagarināts arī piedāvājumu iesniegšanas termiņš.


Biedrība „Abulas lauku partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam saskaņā ar Ministru Kabineta 2009. gada 13. janvāra noteikumiem Nr. 33 „Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai pasākumam “Konkurētspējas veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” un pasākumam “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” šādiem pasākumiem:

4. ass 413. pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstību stratēģiju īstenošanas teritorijā” 5.1. aktivitātē „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”

Rīcība:

1.1. „Jaunu sociālo pakalpojumu izveidošana un esošo pakalpojumu kvalitātes paaugstināšana, kas ir saistīta ar infrastruktūras izveidi un aprīkojumu iegādi pakalpojumu dažādošanai.” Pieejamais atbalsta apmērs Ls 19 398,10.

4. ass 413 pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstību stratēģiju īstenošanas teritorijā” 5.2. aktivitātē „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

Rīcības:

2.1. „Lauku administratīvo centru, ciemu un lauku teritoriju infrastruktūras un dabas elementu sakārtošana.” Pieejamais atbalsta apmērs Ls 12 344,24.

2.3. „Sabiedrisko aktivitāšu dažādošana vietējiem iedzīvotājiem”

Pieejamais atbalsta apmērs Ls 7494,72.

2.5. „NVO un iedzīvotāju vietējās iniciatīvas grupu kapacitātes stiprināšana”

Pieejamais atbalsta apmērs Ls 4849,52.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv un vietējā rīcības grupā - biedrības „Abulas lauku partnerība” birojā - Cēsu ielā 9, Blomes pagastā, Valkas raj., kontaktpersona Sveta Rozīte, tālr. 28368431 un interneta resursos www.smiltene.lv.

Pirmās kārtas projektu pieteikumu pieņemšana notiks no 2009. gada 15. jūlija līdz 2009. gada 15. augustam.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projekta pieteikumus iesniegt biedrības birojā Cēsu ielā 9, Blomes pagastā, Valkas raj. (iepriekš piesakot pa tālr. 28368431).

 

Biedrības „Liepājas rajona partnerība” paziņojums

Biedrība „Liepājas rajona partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Lauku attīstības programmas 2007. - 2013.gadam pasākuma „Vietējās attīstības stratēģijas” īstenošanas 1.kārtai.

Projektu iesniegumu pieņemšana pirmajai kārtai notiks no 2009.gada 13.jūlija līdz 2009.gada 13.augustam ar kopējo publisko finansējumu 141161.82 LVL (simts četrdesmit viens tūkstotis simts sešdesmit viens lats un 82 santīmi) apmērā.

Projekta iesnieguma veidlapa ir atrodama mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Biedrības „Liepājas rajona partnerība” birojā Otaņķu ielā 1, Grobiņā, LV - 3430. Ar „Vietējās attīstības stratēģiju” var iepazīties biedrības birojā, mājas lapā www.liepajasrajons.lv un www.lrpartneriba.lv

Projekta īstenošanas ilgums ir 2 gadi pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projektu konkurss tiek izsludināts šādām rīcībām:

1. rīcība. Infrastruktūras uzlabošana brīvā laika pavadīšanai vietējās attīstības stratēģijas īstenošanas teritorijā, vietu labiekārtošana un aprīkošana.

Kopējais finansējums rīcības 1.kārtas konkursam ir 70 580,92 LVL.

2. rīcība. Sociālo un sadzīves pakalpojumu pieejamības attīstība un esošo uzlabošana.

Kopējais finansējums rīcības 1.kārtas konkursam ir 28 232,36 LVL.

3. rīcība. Atbalsts vietējo iniciatīvu grupu darbībai un attīstībai.

Kopējais finansējums rīcības 1.kārtas konkursam ir 21 174,27 LVL.

4. rīcība. Jauniešu brīvā laika pavadīšanas vietu un centru izveide, to labiekārtošana, esošo uzlabošana.

Kopējais finansējums rīcības 1.kārtas konkursam ir 21 174,27 LVL.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājas lapā www.lad.gov.lv un Biedrības „Liepājas rajona partnerība” birojā, Otaņķu ielā 1, Grobiņā, LV - 3430.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!