• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka akreditāciju Krievijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2009., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192749

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par Komisijas sasniegumiem 2004.–2009.gadā

Vēl šajā numurā

02.06.2009., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka akreditāciju Krievijā


 

29.maijā Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijas Federācijā Edgars Skuja iesniedza akreditācijas rakstu Krievijas Federācijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam.

Sarunā ar Krievijas prezidentu Latvijas vēstnieks Edgars Skuja izteica vēlmi stiprināt Latvijas un Krievijas attiecības, īpašu uzmanību pievēršot ekonomiskajai sadarbībai, kā arī izvēršot abu valstu politisko dialogu.

Krievijas prezidents D.Medvedevs uzsvēra, ka Krievija rēķinās ar konstruktīva dialoga ar Latviju turpināšanu arī nākotnē. Latvijai un Krievijai ir liela sadarbības pieredze visdažādākajos jautājumos, un šī pieredze ir jāizmanto, lai veicinātu veiksmīgas kaimiņattiecības. D.Medvedevs sacīja, ka Krievijai vienmēr būs svarīgs arī tautiešu ārvalstīs tiesību ievērošanas jautājums.

Tradicionālā akreditācijas rakstu iesniegšanas ceremonija notika Lielajā Kremļa pilī. Ceremonijā piedalījās 12 valstu vēstnieki.

Latvijas vēstnieks Edgars Skuja līdz šim ir vadījis NVS valstu nodaļu, II Politisko departamentu. E.Skuja ir bijis vēstnieks Eiropas Drošības un sadarbības organizācijā Vīnē, kā arī bijis vēstnieks Igaunijā. Pirms stāšanās vēstnieka amatā Krievijā E.Skuja vadīja III Politisko direkciju, kuras pārraudzībā ir arī divpusējie Latvijas un Krievijas sadarbības jautājumi.

 

Latvijas vēstniecības Krievijā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!