• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2009., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192716

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

02.06.2009., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Konkurss

SIA ”LDZ ritošā sastāva serviss” paziņo, ka 2009.gada 17. jūnijā plkst.10 (pēc vietējā laika) notiks atklātais konkurss par lokomotīvju riteņpāru bandāžas induktīvā sildītāja, hidrauliskās preses bandāžas gredzena aizvelmēšanai un bandāžas gredzena montāžas darbgalda piegādi un iestatīšanu.

Konkursa dokumentu saņemšanai pretendentiem jāpārskaita dalības maksa - 100,00 Ls, t.sk. PVN 21% uz AS “DnB NORD Banka” norēķinu kontu LV78RIKO0002013100132, SWIFT RIKOLV2X, ar atzīmi: atklātam konkursam „Lokomotīvju riteņpāru bandāžas induktīvā sildītāja, hidrauliskās preses bandāžas gredzena aizvelmēšanai un bandāžas gredzena montāžas darbgalda piegāde un iestatīšana”.

Piedāvājumi konkursam iesniedzami aizlīmētās aploksnēs līdz 2009. gada 17.jūnija plkst. 10 (pēc vietējā laika), SIA „LDZ ritošā sastāva serviss” administrācijas ēkā, 2.stāvā, 205.istabā, Turgeņeva ielā 21, Rīgā, LV 1050. Aizlīmētajai aploksnei jābūt marķētai ar uzrakstu: ”KONFIDENCIĀLI. Atklātam konkursam “Lokomotīvju riteņpāru bandāžas induktīvā sildītāja, hidrauliskās preses bandāžas gredzena aizvelmēšanai un bandāžas gredzena montāžas darbgalda piegāde un iestatīšana”, neatvērt līdz 2009. gada 17. jūnija plkst.10 (pēc vietējā laika)”.

Konkursa Nolikumu var saņemt Turgeņeva ielā 21, Rīgā, SIA „LDZ ritošā sastāva serviss” administrācijas ēkā, 2.stāvā, 205.istabā.

Informācija pa tālr. 67233641, e-pasts - inta.pudule@ldz.lv.

 

Aicinājums pieteikties stipendijām izglītības darbinieku mobilitātei uz Īslandi, Lihtenšteinu un Norvēģiju Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta Stipendiju grantu shēmas ietvaros

Grantu shēmas mērķis ir sniegt ieguldījumu cilvēkresursu attīstībā un izglītībā, pilnveidojot zināšanas un veicinot sadarbību un partnerības veidošanu starp Latviju un EEZ/EBTA valstīm.

Aicinām pieteikties Izglītības darbinieku mobilitātei - valsts, pašvaldību vai privāto vispārējās izglītības iestāžu pedagogus, augstskolu vai koledžu pasniedzējus un valsts vai pašvaldību iestāžu administrācijas darbiniekus izglītības jomā dalībai profesionālās pilnveides kursos, skolotāju praksēs, konferencēs, pieredzes apmaiņā, praksēs izglītības iestādēs no 1 līdz 6 nedēļām. Stipendijas apjoms - no 1600 eiro par vienu nedēļu līdz 3000 eiro par sešām nedēļām. Kārtas finansējums ir ne mazāks par 46725 eiro ekvivalents latos pēc Latvijas Bankas noteiktā maiņas kursa.

Konkursa nolikums un iesnieguma veidlapa pieejama Akadēmisko programmu aģentūras mājas lapā: www.apa.lv, sadaļā «EEZ mērķfinansējums».

Iesnieguma veidlapa un nepieciešamie pielikumi divos eksemplāros (oriģināls un viena kopija) jāiesniedz Akadēmisko programmu aģentūrā, Blaumaņa ielā 22, Rīgā, LV-1011. Iesnieguma veidlapa jāiesniedz arī elektroniski (kompaktdiskā (CD)) vai jānosūta uz elektroniskā pasta adresieez@apa.lv.

Pieteikumu iesniegšanas laiks - no 2009. gada 2. jūnija līdz 2. jūlijam.

Kontaktinformācija: Akadēmisko programmu aģentūra, Blaumaņa iela 22, Rīga, LV-1011, e-pasts: eez@apa.lv, tālr.: 67280138, fakss: 67280108.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!