• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kase: Par maksājumu elektronisku pieņemšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2009., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192623

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

29.05.2009., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kase: Par maksājumu elektronisku pieņemšanu


 

26.maijā Ministru kabinets apstiprināja Finanšu ministrijas sagatavotos grozījumus MK instrukcijā Nr.17 “Maksājumu izpildes kārtība Valsts kasē”. Grozījumi paredz, ka, sākot ar šā gada 1.jūniju, Valsts kase no klientiem maksājumus Latvijas nacionālajā valūtā pieņems tikai elektroniski, izmantojot valsts budžeta informācijas sistēmas interneta apakšsistēmu “eKase”.

Līdz ar to tiks nodrošināta ātrāka informācijas aprite un komunikācija ar klientiem, operatīvi reaģējot uz valstī pieņemto budžeta izpildes nosacījumu kontroli.

Ministru kabineta 2007.gada 6.novembra instrukcija Nr.17 “Maksājumu izpildes kārtība Valsts kasē” nosaka maksājumu izpildes kārtību no budžeta finansētu institūciju Valsts kasē atvērtajiem kontiem. Līdz šim, saskaņā ar instrukcijas 9. un 10.punktu, klients sagatavoja un iesniedza Valsts kasē maksājuma uzdevumu Latvijas nacionālajā valūtā pēc izvēles – papīra formā vai elektroniski.

 

Zane Šneidere, Valsts kases preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!