• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par potenciālo "Coca Cola" ražotnes vietu Ropažos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2009., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192405

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs: Par nodokļa piemērošanu dzīvojamām platībām

Vēl šajā numurā

26.05.2009., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par potenciālo “Coca Cola” ražotnes vietu Ropažos

 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars 23.maijā apmeklēja Ropažu novadu, lai klātienē iepazītos ar bezalkoholisko dzērienu ražotāja “Coca Cola HBC” potenciālo ražotnes vietu Ropažos. Šis ir viens no lielākajiem potenciālajiem investīciju projektiem, ar kuru kopš 2007.gada vasaras strādā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Ministrs klātienē apskatīja teritoriju, kurā varētu tikt uzcelta jauna “Coca Cola” rūpnīca, kā arī tikās ar Ropažu novada domes pārstāvjiem, lai pārrunātu projekta virzības gaitu.

 “Pasaules mēroga uzņēmuma “Coca Cola” ražotnes izveidošana Latvijā nozīmētu desmitiem miljonu latu vērtas investīcijas, jaunas darba vietas un nodokļu ieņēmumus valsts budžetā, tādēļ vēlējos klātienē iepazīties ar projekta gaitu,” pauda A.Kampars.

Ministrs atzinīgi novērtēja Ropažu novada vadības atbalstu potenciālā investora iecerēm un līdz šim ieguldīto darbu, lai šīs ieceres varētu īstenoties. Ministrs pašvaldības pārstāvjiem solīja savu atbalstu un palīdzību projekta īstenošanā, norādot, ka viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir sniegt iedzīvotājiem pēc iespējas plašāku informāciju par iecerēto projektu un tā pozitīvo ietekmi uz Latvijas ekonomikas atveseļošanos.

 

Sandris Sabajevs, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!