• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2009., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192379

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

26.05.2009., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Paziņojums par Iepirkuma procedūru sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja vajadzībām

1. Finansējuma saņēmējs: SIA “Viļānu namsaimnieks”, LV52403003451, Liepu iela 2, Viļāni, Rēzeknes rajons, LV-4650.

2. Kontaktpersona: Valdes loceklis Dainis Igaunis, tālr. nr.: 26171835, faksa nr.: 64662756

2. Projekta, kura ietvaros tiek veikta Iepirkuma procedūra, nosaukums un numurs:

Projekts “Ūdenssaimniecības attīstība Viļānu pašvaldībā, 3.kārta”, identifikācijas nr.: 3.DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/011

3. Iepirkuma procedūras nosaukums: Pakalpojuma līgums projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Viļānu pašvaldībā, 3.kārta” ietvaros.

4. Iepirkuma priekšmeta īss apraksts: Būvuzraudzības veikšana projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Viļānu pašvaldībā, 3.kārta” realizācijas periodā. Projekts ietver urbumu izveidi, rekonstrukciju un aprīkojuma maiņu. ŪAS, 2 PSS un ūdens rezervuāru celtniecību. Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukciju un paplašināšanu. 2. KSS celtniecību un 2. KSS rekonstrukciju.

5. Informācija par Nolikuma saņemšanas vietu un laiku: Liepu ielā 2, Viļāni, Rēzeknes rajons, LV-4650, darbadienās no plkst. 9 līdz 13 un no 14 līdz 17. Kontaktpersona Dainis Igaunis, tālr.: 26171835.

6. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: Piedāvājumus var iesniegt līdz 2009.gada 19.jūnijam, plkst.14 Liepu iela 2, Viļāni, Rēzeknes rajons, LV-4650, piedāvājumus iesniedzot personīgi vai atsūtot pa pastu.

 

Biedrība Vidzemes lauku partnerība “Brasla”

IZSLUDINA PROJEKTU PIEŅEMŠANAS I KĀRTU “Lauku attīstības programmas 2007.-2013. gadam” pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros

PASĀKUMA „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās” 1.aktivitātes „iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem” 1. rīcībā „pakalpojumu pieejamībai, sasniedzamībai un kvalitātes paaugstināšanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošana un materiāli tehniskā aprīkojuma nodrošināšana centralizētās pakalpojumu saņemšanas vietās”. Paredzētais finansējums Ls 37645,55.

2.aktivitātes „iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem” 2.rīcībā „sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošana vietējiem iedzīvotājiem pieejamā attālumā un materiāli tehniskā aprīkojuma nodrošināšana un aprobācija sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai”. Paredzētais finansējums Ls 37 645,54.

Ar attīstības stratēģiju var iepazīties Vidzemes lauku partnerības “Brasla” mājas lapā - www.partneriba-brasla.lv.

Projektu iesniegumus pieņems no 26. jūnija līdz 27.jūlijam darbadienās no plkst.. 9 - 17 Braslas ielā 2, Straupē, Cēsu rajonā.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai var iepazīties LR ZM Lauku atbalsta dienesta mājas lapā www.lad.gov.lv un www.partneriba-brasla.lv.


Apstiprināts ar SIA „Kandavas komunālie pakalpojumi” iepirkuma „Būvdarbi „Ūdensapgādes un kanalizāciju tīklu rekonstrukcija un izbūve un ūdens atdzelžošanas stacijas izbūve Kandavas pašvaldībā”, FIDIC Sarkanās grāmatas būvdarbu līgumiem Kohēzijas fonda projektā „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība”, identifikācijas nr. KF/P/2009/1 komisijas 2009. gada 22. maija lēmumu

Paziņojums par iepirkuma procedūru

Finansējuma saņēmējs

SIA „Kandavas komunālie pakalpojumi”

Reģistrācijas nr.

41203006844

Adrese

Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, Tukuma raj. LV - 3120

Kontaktinformācija

Kontaktpersona: Dina Beķere Tālruņa Nr. +371 63107371 E-pasts: SIA.KKP@inbox.lv

Projekts, kura ietvaros tiek veikta procedūra

Eiropas Savienības Kohēzijas fonda projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Kandavā”

Iepirkuma procedūras nosaukums

„Būvdarbi „Ūdensapgādes un kanalizāciju tīklu rekonstrukcija un izbūve un ūdens atdzelžošanas stacijas izbūve Kandavas pašvaldībā”, FIDIC Sarkanās grāmatas būvdarbu līgumiem Kohēzijas fonda projektā „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība” identifikācijas nr. KF/P/2009/1

Pretendentam kuram ir piešķirta tiesība slēgt līgumu, nosaukums un reģ. nr.

Pilnsabiedrība „Industriālo būvnieku apvienība”

Pretendenta piedāvātā līgumcena

LVL 1 973 333,00 (bez PVN)

Lēmuma par pakalpojuma līguma slēgšanas tiesību piešķiršanas datums

Nr. 10 no 2009. gada 22.maijs


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!