• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 18. maija rīkojums Nr. 316 "Grozījumi darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājumā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2009., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.317

Grozījums Ministru kabineta 2007.gada 9.oktobra rīkojumā Nr.622 "Par Latvijas Nacionālā valsts sporta centra "Mežaparks" un Tenisa centra "Lielupe" rekonstrukcijas projekta un Lietišķo sporta veidu centra "Kleisti" attīstības projekta īstenošanu"

Vēl šajā numurā

20.05.2009., Nr. 78

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 316

Pieņemts: 18.05.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.316

Rīgā 2009.gada 18.maijā (prot. Nr.31 34.§)

Grozījumi darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājumā

 

Izdarīt darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājumā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2008.gada 29.aprīļa rīkojumu Nr.236 “Par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma apstiprināšanu”) (Latvijas Vēstnesis, 2008, 67., 124., 130., 159., 168., 179.nr.; 2009, 18., 29., 31., 35., 49.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 113., 114., 115. un 116.punktu šādā redakcijā:

“113. Atbalsta veids: Vienas ilgstošās sociālās aprūpes institūcijas infrastruktūras izveide un divu ilgstošās sociālās aprūpes institūciju modernizācija un aprīkošana to darbības un pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai un pilnveidošanai personām ar garīga rakstura traucējumiem.

114. Mērķa grupa: Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas klienti – personas ar garīga rakstura traucējumiem.

115. Finansējuma saņēmējs: Tiešās pārvaldes iestāde, kura saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu izstrādā valsts politiku sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības jomā un pārrauga tās īstenošanu.

116. Minimālais un maksimālais projekta finansējuma apjoms: Minimālais projekta finansējuma apjoms nav ierobežots, maksimālais projekta finansējuma apjoms projektam, kura ietvaros tiks veikta vienas ilgstošās sociālās aprūpes institūcijas infrastruktūras izveide Kurzemes plānošanas reģionā, – 629 696 EUR; projektam, kura ietvaros tiks veikta divu ilgstošās sociālās aprūpes institūciju modernizācija un aprīkošana Zemgales un Rīgas plānošanas reģionā, – 2 440 851 EUR.”

2. Izteikt 137.punktu šādā redakcijā:

“137. Lai veicinātu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu pieejamību plānošanas reģionos personām ar garīga rakstura traucējumiem, 3.1.4.1.5.apakšaktivitātes “Infrastruktūras pilnveidošana sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanai personām ar garīga rakstura traucējumiem” ietvaros ierobežotā projektu iesniegumu atlasē tiks atbalstīta viena ilgstošās sociālās aprūpes centra izveide un divu ilgstošās sociālās aprūpes centru modernizācija un aprīkošana, lai pilnveidotu sociālās aprūpes pakalpojumu sniedzēju sniegtos pakalpojumus, attīstot jaunus, klientu aprūpes līmeņiem atbilstošus sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu veidus, tai skaitā ar pusceļa mājas elementiem, trijos Latvijas plānošanas reģionos.”

3. Izteikt 3.1.4.1.aktivitātes “Darbspēju vērtēšanas un sociālo pakalpojumu ieviešanas institūciju infrastruktūras pilnveidošana” tabulas “Ieviešana” sadaļu “3.1.4.1.5. Infrastruktūras pilnveidošana sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanai personām ar garīga rakstura traucējumiem” šādā redakcijā:

“3.1.4.1.5. Infra­struktūras pilnveidošana sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanai personām ar garīga rakstura traucējumiem

IPIA

LM

1. ES fondu plānošanas dokumentu izstrāde (nozares kompetences ietvaros).

2. Ieviešanas nosacījumu (kritēriju, MK noteikumu u.c.) izstrādāšana.

3. Finanšu plānošana.

4. Uzraudzība apakšaktivitātes līmenī.

5. Projektu iesniegumu atlase un apstiprināšana.

CFLA

1. Projektu īstenošanas un finanšu apgu­ves vadība (līgumu slēgšana, izpildes uzraudzība).

2. Kontrole un pārbaudes projektu īste­nošanas vietās.

3. Maksājumu pieprasījumu pārbaude un apstipri­­­nā­­šana, izdevumu deklarāciju sagatavošana.

4. Informāci­jas un publicitātes pasākumi aktivitāšu līmenī.

2009.gada 2.ceturk­snis”

4. Izteikt 150.punktu šādā redakcijā:

“150. 3.1.4.1.5.apakšaktivitātei ir izvēlēts ierobežotas projektu iesniegumu atlases veids, jo ir viena tiešās pārvaldes iestāde, kura saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu izstrādā valsts politiku sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības jomā un pārrauga tās īstenošanu.”

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Labklājības ministrs U.Augulis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!