• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žozē Manuels Barrozu:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.2009., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192045

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

19.05.2009., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žozē Manuels Barrozu:

 

Dārgie Eiropas līdzpilsoņi!

No 4. līdz 7.jūnijam 375 miljoni pilsoņu 27 valstīs no Helsinkiem līdz Lisabonai, no Dublinas līdz Viļņai tiek aicināti doties uz vēlēšanu iecirkņiem, lai ievēlētu Eiropas Parlamentu.

Jūsu balss ir svarīga, jo jūsu izvēle palīdzēs veidot Eiropas Savienības rīcības gaitu turpmākajos piecos gados.

Ja jums rūp, kā mēs izkļūsim no ekonomikas krīzes un novērsīsim jaunu krīzi; ja jums rūp darba vietas, kas mums nākotnē vajadzīgas; ja jums rūp iespēju vislabākā izmantošana un aizsardzība ikvienam; ja jums rūp klimata pārmaiņas un mums nākotnē nepieciešamās enerģijas nodrošināšana; ja jums rūp tas, kā mēs risinām migrācijas problēmas; ja jums rūp jaunattīstības valstu izcelšana no nabadzības un tas, kā mēs sadarbojamies ar citām pasaules lielvarām, piemēram, ASV, Krieviju un Ķīnu; ja jums rūp kāds no šiem jautājumiem, tad Eiropas Savienības rīcība jums ir ārkārtīgi svarīga.

Un Eiropas Savienības rīcību lielā mērā veidos Eiropas Parlaments. Eiropas Komisija turpinās uzņemties politisku iniciatīvu un izteikt vajadzīgos priekšlikumus, lai pilsoņiem sniegtu konkrētus rezultātus. Bet tieši Eiropas Parlaments pieņem tiesību aktus, sadarbojoties ar jūsu valstu valdībām, un Eiropas Parlaments ir tas, kurš prasa atbildību no citām Eiropas iestādēm.

Jums ir jāizvēlas tādi Parlamenta deputāti, kas atspoguļo jūsu viedokli par to, kā risināt mums uzliktos uzdevumus, jo Eiropas rīcība skars jūs un jūsu ikdienas dzīvi.

Tādēļ jūsu balss ir svarīga. Lūdzu, izmantojiet to!

Izvēle ir jūsu ziņā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!