• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Meklējot Latvijas pārtikas produktu noietu Maskavas tirgū. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2009., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191956

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.05.2009., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Meklējot Latvijas pārtikas produktu noietu Maskavas tirgū

 

14.maijā Maskavā, lai pārrunātu Latvijas pārtikas produktu piegāžu apjomu palielināšanu Maskavas tirgum, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tikās ar Maskavas pilsētas Patēriņa tirgus un pakalpojumu departamenta vadītāju Vladimiru Mališkovu.

Sarunas noritēja veiksmīgi: V.Mališkovs izrādīja interesi par sadarbību ar Latvijas lauksaimniekiem un pārtikas pārstrādes uzņēmumiem, kā arī informēja, ka Maskava ir ieinteresēta, lai Latvijas pārtikas produkti tiktu aizvien vairāk izplatīti Krievijas tirgū. V.Mališkovs izteica priekšlikumu rudens sākumā organizēt tikšanos starp Latvijas uzņēmējiem un Maskavas lielveikalu tīklu vadītājiem. Šīs tikšanās laikā tiktu pārrunāta sadarbība, kas veicinātu Latvijā ražotu pārtikas produktu noietu, tostarp Latvijas lauksaimnieki un uzņēmumi arī prezentētu Latvijas produkciju.

 “Šāda sadarbība ir ļoti svarīga ne tikai tāpēc, lai atbalstītu mūsu pārtikas ražotājus, bet arī lai palīdzētu atveseļoties Latvijas ekonomikai. Ārējā tirgus paplašināšanas iespējas – tās šobrīd jāmeklē visur, tāpēc esmu gandarīts par šo sapratni, lai veiksmīgi sadarbotos,” norādīja J.Dūklavs.

Zemkopības ministrs tikās arī ar Latvijas vēstnieku Krievijas Federācijā Edgaru Skuju. Amatpersonas bija vienisprātis: lai nodrošinātu plašāku Latvijas produktu noietu Krievijas tirgū, vēl vairāk jādomā par lauksaimniecības biznesa kontaktu paplašināšanu. E.Skuja solīja palīdzēt Latvijas uzņēmējiem ekonomisku jautājumu risināšanā un eksporta tirgus veicināšanā.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!