• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ārlietu ministra vizīti Francijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.1999., Nr. 227/228 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19163

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jelgavas domes sēdes protokola Nr.13/2 izraksts

Par saistošo noteikumu "Par nekustamā īpašuma nodokļa prēķināšanu un atvieglojumu piešķiršanas kārtību Jelgavā" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

13.07.1999., Nr. 227/228

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ārlietu ministra vizīti Francijā

Laikā no 7. līdz 9.jūlijam LR ārlietu ministrs uzturējās darba vizītē Francijā. LETTONIE.JPG (55796 BYTES)

8.jūlijā V.Birkavs tikās ar Francijas Nacionālās asamblejas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja vietnieku Žanu–Bernāru Remonu ( Jean–Bernard Raimond ).

9.jūlijā no rīta LR ārlietu ministrs tikās ar Organizācijas ekonomiskajai sadarbībai un attīstībai (OECD) ģenerālsekretāra vietnieku Kumiharu Šigeharu (Kumiharu Shigehara). Vēlāk notika Latvijas Republikas ārlietu ministra Valda Birkava un Francijas ārlietu ministra Ibēra Vedrina ( Hubert Vedrine) tikšanās (attēlā), pēc kuras sekoja abu ārlietu ministru kopīga preses konference.

Tikšanās laikā V.Birkavs un I.Vedrins pārrunāja abu valstu divpusējās sadarbības jautājumus. Francijas ārlietu ministrs norādīja, ka īpaši jāveicina Latvijas un Francijas ekonomiskā sadarbība, piemēram, transporta jomā.

I.Vedrins izteica konstruktīvus priekšlikumus saistībā ar rudenī gaidāmo (trešo) darba grupas sanāksmi par Latvijas Republikas īpašuma atgūšanu Pronī ielā 8.

Abu valstu ārlietu ministri apsprieda ES paplašināšanas un drošības jautājumus. I.Vedrins izteica pārliecību, ka jau šā gada beigās Latvija tiks uzaicināta uz sarunu uzsākšanu. Ārlietu ministrs atzīmējis, ka Francija ir ieinteresēta turpināt piedalīties PHARE un TWINNING projektos, it īpaši tajos, kas saistīti ar lauksaimniecību.

9.jūlija vakarā V.Birkavs tikās ar Latvijas Republikas vēstniecības darbiniekiem Francijā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!