• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2009., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191528

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

07.05.2009., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

 

Namīpašniece Olga Kaļiņina paziņo: Cien. Valērija Kononova! Jūsu parāds par dzīvokļa Rīgā, Daugavpils ielā 70-7, īri un komunālajiem pakalpojumiem 29.04.2009. bija Ls 422 (četri simti divdesmit divi lati). Lūdzu viena mēneša laikā no brīdinājuma no publicēšanas samaksāt parādu, pretējā gadījumā tiesā tiks ierosināta prasība par jūsu izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


Cien. Lolita Bumbure, Liene Bumbure un Kate Bumbure! Lūdzam viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas samaksāt īres un komunālo pakalpojumu parādu Ls 619,80 apmērā par dzīvokļa Marijas ielā 10-27, Rīgā, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Ja mēneša laikā parāds netiks samaksāts, tiks iesniegta prasība tiesā par līguma izbeigšanu, izlikšanu un parāda piedziņu.

Īpašnieku pilnvarotā persona

Ingrīda Bargā


SIA “Pils rajona Namu pārvalde” brīdina un lūdz dzīvokļa nr.15 Pils rajonā 200 īpašnieci INĀRU BABRI (INĀRA BABRE), dzim. 14.04.1954., viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas norēķināties par dzīvojamo telpu Pils rajonā 200-15 apkuri un dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu. Parāda nesamaksāšanas gadījumā SIA “Pils rajona Namu pārvalde” sniegs prasību tiesā par maksājumu parāda un visu ar tiesu saistīto izdevumu atlīdzību.


SIA “Pils rajona Namu pārvalde” brīdina un lūdz dzīvokļa nr.4 Transporta ielā 13 īrnieku GUNĀRU PUIDU /GUNĀRS PUIDA/, dzim.20.08.1950., deklarētā dzīvesvieta: Transporta iela 13-4, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas norēķināties par dzīvojamo telpu Transporta ielā 13-4, īri. Parāda nesamaksāšanas gadījumā SIA “Pils rajona Namu pārvalde” sniegs prasību tiesā par īres parāda un visu ar tiesu saistīto izdevumu piedziņu, kā arī īres līgumu izbeigšanu un izlikšanu no minētajām dzīvojamām telpām.


SIA “Pils rajona Namu pārvalde” brīdina un lūdz dzīvokļa nr.28 Pils rajonā 200 īpašnieci KRISTINU KRAVČUKU, dzim.30.07.1987, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas norēķināties par dzīvojamo telpu Pils rajonā 200-28, apkuri un dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu. Parāda nesamaksāšanas gadījumā SIA “Pils rajona Namu pārvalde” sniegs prasību tiesā par maksājumu parāda un visu ar tiesu saistīto izdevumu atlīdzību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!