• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 24. aprīļa rīkojums Nr. 249 "Par valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas aģentūra" reorganizāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2009., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191093-par-valsts-agenturas-latviesu-valodas-apguves-valsts-agentura-un-valsts-agenturas-valsts-valodas-agentura-reorganizaciju

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.174

Par Ministru prezidenta 2009.gada 9.aprīļa rīkojuma Nr.158 "Par J.Dūklava komandējumu" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

25.04.2009., Nr. 64

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 249

Pieņemts: 24.04.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.249 

Rīgā 2009.gada 24.aprīlī (prot. Nr.25 8.§)

Par valsts aģentūras “Latviešu valodas apguves valsts aģentūra” un valsts aģentūras “Valsts valodas aģentūra” reorganizāciju

 

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta trešās daļas 2.punktu un Publisko aģentūru likuma 8.panta pirmo daļu reorganizēt izglītības un zinātnes ministra pārraudzībā esošās valsts iestādes – valsts aģentūru “Latviešu valodas apguves valsts aģentūra” un valsts aģentūru “Valsts valodas aģentūra” –, tās apvienojot, un ar 2009.gada 1.jūliju izveidot jaunu izglītības un zinātnes ministra pārraudzībā esošu valsts iestādi – valsts aģentūru “Latviešu valodas aģentūra”.

2. Noteikt, ka valsts aģentūra “Latviešu valodas aģentūra” ir valsts aģentūras “Latviešu valodas apguves valsts aģentūra” un valsts aģentūras “Valsts valodas aģentūra” funkciju, tiesību, saistību, mantas, finanšu līdzekļu, lietvedības un arhīva pārņēmēja.

3. Izglītības un zinātnes ministram izveidot reorganizācijas komisiju. Reorganizācijas komisijai līdz 2009.gada 1.jūlijam veikt valsts aģentūras “Latviešu valodas apguves valsts aģentūra” un valsts aģentūras “Valsts valodas aģentūra” materiālo un finanšu līdzekļu inventarizāciju, sastādīt slēguma bilanci, noteikt mantas vērtību un saistību apjomu, kā arī nodrošināt finanšu līdzekļu, mantas, saistību, arhīva un lietvedības nodošanu valsts aģentūrai “Latviešu valodas aģentūra”.

4. Ar valsts aģentūras “Latviešu valodas apguves valsts aģentūra” un valsts aģentūras “Valsts valodas aģentūra” reorganizāciju saistītos izdevumus segt no likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam” Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta programmai 04.00.00 “Valsts valodas politika un pārvalde” piešķirtajiem finanšu līdzekļiem.

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Izglītības un zinātnes ministre T.Koķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!