• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 6. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2009., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190793

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 8. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

21.04.2009., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 6. aprīļa sēdi

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Vairas Paegles iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Vairai Paeglei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.aprīlī.

3. Izskatīja deputāta Artura Krišjāņa Kariņa iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Arturam Krišjānim Kariņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.aprīlī.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 8.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 6.aprīļa līdz 12.aprīlim.

6. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu par deputāta Ainara Baštika iekļaušanu Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu par deputāta Vitālija Aizbalta izstāšanos no Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētāja Pētera Tabūna iesniegumu, kurā viņš informē, ka 2.aprīļa sēdē par komisijas sekretāri ievēlēta deputāte Ausma Ziedone–Kantāne. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

9. Pieņēma zināšanai deputāta Jāņa Porieša iesniegumu, kurā izteikts lūgums iekļaut viņu deputātu grupās sadarbībai ar Vācijas, Austrijas, Japānas un Šveices parlamentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka 1.aprīļa sēdē par Baltijas lietu apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Jānis Reirs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

11. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka 2.aprīļa sēdē par komisijas sekretāru ievēlēts deputāts Jānis Reirs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

12. Atlika izskatīt jautājumu par komandējuma apstiprināšanu deputātu grupas “Eiropas parlamentārieši Āfrikai” priekšsēdētājai Ingrīdai Circenei uz Amsterdamu (Nīderlande) no 2009.gada 7.maija līdz 10.maijam.

13. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Jānim Plepam pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu Satversmes tiesā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!