• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre: Par informēšanu par ES struktūrfondu aktivitāšu īstenošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2009., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190625

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.04.2009., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre: Par informēšanu par ES struktūrfondu aktivitāšu īstenošanu

 

15.aprīlī izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe uzdevusi Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāram Marekam Gruškevicam apturēt visas turpmākās darbības saistībā ar IZM cenu aptauju “Eksperta pakalpojumi sabiedrības informēšanas jautājumos par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu aktivitāšu īstenošanu” (iepirkuma identifikācijas numurs: IZM 09/9/CA/SF).

Vienlaikus ministre uzdevusi līdz 16.aprīlim izvērtēt šā iepirkuma lietderību par tam paredzētajiem līdzekļiem, īpaši ņemot vērā finansiālo situāciju izglītības sistēmā un valstī kopumā; kā arī veikto un vēl paredzēto darbinieku samazinājumu Izglītības un zinātnes ministrijas centrālajā aparātā un aģentūrās. Tāpat T.Koķe izvirza papildu jautājumus, uz kuriem sagaida konkrētas atbildes no atbildīgajām amatpersonām saistībā ar minētās cenu aptaujas pretendentu atlases kritērijiem un saistībā ar iepirkumu komisiju, jo īpaši tādēļ, ka tajā nav nedz komunikācijas vai sabiedrisko attiecību speciālistu, nedz cilvēku, kuri atbild par ES struktūrfondu jautājumiem IZM.

 

Agnese Korbe, izglītības un zinātnes ministres padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!