• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2009., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190557

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.04.2009., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2009.gada 8.maijā plkst. 11 Latvijas Universitātes Mazajā aulā, Raiņa bulvārī 19, LU Medicīnas, Farmācijas un Bioloģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēdē REINIS VILŠĶĒRSTS aizstāvēs promocijas darbu “Mildronāta protektīvās aktivitātes izpēte ar diabētu saistīto kardiovaskulāro slimību modeļos” farmācijas zinātņu doktora grāda iegūšanai farmaceitiskās farmakoloģijas apakšnozarē.

Recenzenti: Dr.habil.med., prof. Vija Kluša, LU; Dr.med., asoc.prof. Antons Skutelis, RSU; M.D.,Ph.D., prof. Boris Simkovičs, Sirds Institūts, Losandželosa, ASV.

Ar darbu var iepazīties LU bibliotēkā, Kalpaka bulvārī 4.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2009.gada 8.maijā plkst. 13 Latvijas Universitātes Mazajā aulā, Raiņa bulvārī 19, LU Medicīnas, Farmācijas un Bioloģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēdē OLGA UTEHINA aizstāvēs promocijas darbu “Agrīno stadiju krūts vēža slimnieču saudzējoša staru terapija” medicīnas zinātņu doktora grāda iegūšanai onkoloģijas un hematoloģijas apakšnozarē.

Recenzenti: Dr.habil.med., prof. Uldis Vikmanis, LU; Dr.habil.med. Jekaterina Ērenpreisa, BMC; M.D.,Ph.D., Simona Rūta Letautiene, Viļņas Universitātes Onkoloģijas institūts, Lietuva.

Ar darbu var iepazīties LU bibliotēkā, Kalpaka bulvārī 4.


Paziņojums

Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD) paziņo, ka 2009. gada 6. aprīlī VAAD direktors R.Arnītis ir pieņēmis lēmumu nr.2 “Par fitosanitāro pasākumu noteikšanu”, kas nosaka, ka personām, kuras Latvijas teritorijā no citas ES dalībvalsts ieved koksnes iepakojamo materiālu (KleM), kas ir pilnīgi vai daļēji izgatavots no skuju koku (Coniferales) koksnes (izņemot tūju Thuja L. ģints koksni) un to izcelsme ir Portugāle, par to jāinformē VAAD. KleM jābūt atbilstoši marķētam. Ja KleM nav atbilstoši marķēts, VAAD uzdod veikt fitosanitāros pasākumus. Ar lēmuma tekstu var iepazīties VAAD mājas lapā: www.vaad.gov.lv. sadaļā Ziņas.

Valsts augu aizsardzības dienesta kontakttālrunis 67550931.


Paziņojums

Valsts robežsardzes Liepājas pārvalde pārdod dienesta suņus, kas nav derīgi dienestam Valsts robežsardzē:

1. Vācu aitu sugas suņi:

1.1. Karo - dzimšanas datums 17.07.2001., suns, cena Ls 5 (pieci);

1.2. Den - dzimšanas datums 07.11.2000., suns, cena Ls 5 (pieci);

1.3. Mega - dzimšanas datums 08.10.2002., kuce, cena Ls 5 (pieci).

2. Labradors - Daira, dzimšanas datums 23.03.2003., kuce, cena Ls 5 (pieci).

Interesentiem pieteikties pa tālr. 63483715 piecu dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.


Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 28.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem un 27.realizācijai, ar mērķi-pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija: www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi trīs darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 67218644 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 30.kabinetā.


Paziņojums

Lai varētu uzsākt Dienvidu tilta maģistrālo pievedceļu būvniecību Daugavas kreisajā krastā, Rīgas domes Satiksmes departaments lūdz ģimenes mazdārziņu lietotājus līdz 05.05.2009. atbrīvot no nelikumīgiem objektiem (šķūnīšiem u.tml.) teritoriju starp Ziepniekkalna ielu, Padures ielu un Gulbju ielu, zemesgabalos, kad. nr. 0100 119 0005 un 0100 119 0089.

Brīdinām, ka pretējā gadījumā atbilstoši Civillikuma 1032.pantam, objekti tiks uzskatīti par pamestiem un tiks nojaukti.

Kontakttālrunis 67012762, I.Tomsone.

Rīgas domes Satiksmes departaments

 

Paziņojums par otro izlikšanu

Pamatojoties uz Rīgas rajona tiesas 16.10.2008. izdoto izpildu rakstu nr.C24061608 par Viktora Kokina izlikšanu no telpām - dzīvojamās telpas nr. 1 Dzelzceļa mājā 62. km, Jumpravas pag., Ogres raj., paziņoju: Jūsu atkārtota izlikšana notiks 2009.gada 11. jūnijā plkst.14 un telpas tiks atvērtas piespiedu kārtā, klātesot policijas pārstāvim.

Minētajā laikā Jums ir jābūt augšminētajās telpās, pretējā gadījumā tiesas spriedums tiks izpildīts piespiedu kārtā, atverot durvis. Telpā esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577.p. un 578.p., nodotas glabāšanā un izvestas. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Gadījumā, ja Jūs atsakāties maksāt sprieduma izpildes izdevumus, tad, lai tos segtu, tiesu izpildītājs aiztur un pārdod Jums piederošo mantu.


Īrijas finanšu regulatora Rialtóir Airgeadais paziņojums un tā neoficiāls tulkojums

Par Īrijas nedzīvības apdrošināšanas sabiedrību Hugo Insurance Lines Limited

Saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2001/17/EK par apdrošināšanas sabiedrību reorganizāciju un likvidāciju (Reorganizācijas direktīva) 8. pantu informēju jūs par apdrošināšanas sabiedrības Hugo Insurance Lines Limited (HILL) likvidācijas procesa uzsākšanu. Īrijā licencētā nedzīvības apdrošināšanas sabiedrība HILL sniedza pakalpojumus šādos apdrošināšanas veidos: kravu apdrošināšana (7), īpašuma apdrošināšana pret uguns un dabas stihiju postījumiem (8), īpašuma apdrošināšana pret citiem zaudējumiem (9) un īpašuma apdrošināšana pret citiem finansiāliem zaudējumiem (16).

2006. gadā HILL pārtrauca jaunu apdrošināšanas veidu sniegšanu un gada beigās tika nokārtotas visas atliktās prasības. 2008. gadā bija izpildītas visas apdrošināto saistības, un līdz ar to akcionāri nolēma uzsākt sabiedrības likvidāciju.

Lai realizētu labprātīgu likvidācijas procesu, sabiedrībai HILL ir iecelts likvidators. Turklāt, ievērojot Padomes Direktīvas 2001/17/EK 13.pantu, sabiedrības HILL licence ir anulēta un sabiedrība pārtraukusi sniegt pakalpojumus saskaņā ar pakalpojumu sniegšanas brīvības principu.

Nessa Guing, Apdrošināšanas uzraudzības departamenta administrācija

Īrijas finanšu regulators Rialtóir Airgeadais

Hugo Insurance Lines Limited

In accordance with Article 8 of Council Directive 2001/17/EC (Reorganisation and Winding-Up of Insurance Undertakings), I am writing to inform you that Hugo Insurance Lines Limited (“HILL”) is being wound-up. HILL is an Irish authorised non-life insurance undertaking that transacted business in Class 7 (Goods in transit), Class 8 (Fire and natural forces), Class 9 (Other damage to property) and Class 16 (Miscellaneous financial loss).

HILL closed to new business in 2006 and all outstanding claims were settled by end-2006. As a result, there were no remaining policyholder liabilities and the shareholders decided in 2008 to commence the process of winding-up the undertaking.

Therefore, I can confirm that a liquidator has been appointed to HILL in order to give effect to a members’ voluntary winding-up. In addition, the authorisation of HILL has been withdrawn in accordance with the provisions of Article 13 of Council Directive 2001/17/EC and the company has ceased all freedom of services business.

Nessa Going, Administration Team Insurance Supervision Department

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!