• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 2. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.2009., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190414

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 2. aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

09.04.2009., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 2. aprīļa sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Aigaram Štokenbergam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 2.aprīlī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu par deputāta Ainara Baštika iekļaušanu Sociālās drošības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Vitālija Aizbalta iekļaušanu Sporta apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Prezidijs nolēma pieņemt zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Abrenes apvidu, kurā iekļauti deputāti Igors Aleksandrovs, Visvaldis Lācis un Gunārs Laicāns.

5. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputātu Madara Lasmaņa un Igora Aleksandrova iekļaušanu Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu “Par laika periodā no 2008.gada 1.augusta līdz 2009.gada 31.janvārim paveiktajiem un nākošajā atskaites periodā plānotajiem uzdevumiem vienotās Eiropas valūtas ieviešanai Latvijā”.

7. Pieņēma zināšanai un nodeva Saeimas Kancelejai vizītes programmas sagatavošanai Latvijas vēstniecības Francijā vēstnieka Jāņa Kārkliņa iesniegumu par Francijas senatoru vizīti Latvijā šā gada aprīlī.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Borisam Cilevičam (Saeimas 2.aprīļa sēdē); Staņislavam Šķesteram (Saeimas 19.marta sēdē).

9. Nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekles Ingrīdas Circenes komandējumu uz Atēnām (Grieķija) un uzdeva Saeimas Starpparlamentu attiecību birojam noskaidrot, vai, ievērojot vizītes programmu, ir iespējams atgriezties Latvijā nevis 7.maijā, kā ir plānots komandējuma projektā, bet gan 6.maijā.

10. Apstiprināja komandējumu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas loceklim Miroslavam Mitrofanovam uz Prāgu (Čehija) 2009.gada 27. un 28.aprīlī.

11. Nolēma sasaukt Saeimas kārtējo sēdi 2009.gada 8.aprīlī pulksten 11.00. Dokumenti Saeimas sēdei iesniedzami 2.aprīlī līdz pulksten 17.00.

12. Nolēma sasaukt Saeimas Prezidija sēdi 2009.gada 6.aprīlī pulksten 10.00. Dokumenti Prezidija sēdei iesniedzami 3.aprīlī līdz pulksten 17.00.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!