• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumus no pasaules līderiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2009., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lisabonas līguma atbilstību Satversmei

Vēl šajā numurā

08.04.2009., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumus no pasaules līderiem

 

Mēneša laikā kopš stāšanās amatā šā gada 12.martā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ir saņēmis apsveikumus no Eiropas un citu pasaules valstu, kā arī starptautisko organizāciju vadītājiem, tostarp no Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Žozē Manuela Barrozu, ANO ģenerālsekretāra Bana Kimūna, ASV prezidenta Baraka Obamas, kā arī Dānijas, Francijas, Lielbritānijas, Polijas, Rumānijas, Spānijas, Somijas, Šveices un Vācijas valdību vadītājiem.

ANO ģenerālsekretārs B.Kimūns savā apsveikuma vēstulē pauž cerību, ka V.Dombrovska vadībā Latvija turpinās aktīvi darboties ANO, “meklējot risinājumus, lai stātos pretī izaicinājumiem, kas rodas pasaulē, kurā arvien palielinās valstu savstarpējā atkarība”.

Savukārt Rumānijas premjerministrs Emīls Boks savā vēstulē uzsver: “Eiropai un starptautiskajai sabiedrībai šobrīd ir jārisina nopietni ekonomiski un politiski uzaicinājumi. Tagad vairāk nekā jebkad solidaritātei ES dalībvalstu vidū ir liela nozīme, lai pārvarētu sarežģīto ekonomisko situāciju.”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!