• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2009., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190158

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

03.04.2009., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu


Paziņojums par Bērzaunes pagasta teritorijas plānojuma un Vides pārskata otrā posma sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu

Bērzaunes pagasta padome informē, ka ar 2009.gada 27.marta padomes lēmumu nr.1 “Par teritorijas plānojuma un Vides pārskata otrā posma sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu” (protokola nr.6, 1.§) ir nodota sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai Bērzaunes pagasta teritorijas plānojuma līdz 2021.gadam 1.redakcija. Laikā no 2009.gada 31.marta līdz š.g. 12.maijam tiek izsludināts teritorijas plānojuma 1.redakcijas sabiedriskās apspriešanas 2.posms un Vides pārskata projekta apspriešana, organizējot sabiedriskās apspriešanas sanāksmi 2009.gada 17.aprīlī plkst.15 Bērzaunes pagasta Sauleskalnā, Aronas ielā 1, Bērzaunes pagastā, Madonas rajonā.

Sabiedriskās apspriešanas 2.posma laikā, Bērzaunes pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas materiāli, Vides pārskata projekts, Attīstības programma, Madonas rajona un plānošanas reģiona plānojuma materiāli, kā arī pārskats par iedzīvotāju priekšlikumiem, kas saņemti teritorijas plānojuma pirmās redakcijas izstrādes gaitā, tiks izstādīti Bērzaunes pagasta padomē un būs pieejami ikvienam interesentam katru darba dienu no plkst.8 līdz 17.

Sabiedriskās apspriešanas laikā jebkurš interesents Bērzaunes pagasta padomē, adrese: Aronas ielā 1, Sauleskalnā, Bērzaunes pagastā, kontaktpersona - plānojuma vadītāja Vineta Lamberte, tālr.29114065, e-pasta adrese: berzaune@madona.lv, var iesniegt rakstiskus priekšlikumus, norādot savu vārdu, uzvārdu un adresi.

Informācija par projekta sabiedriskās apspriešanas turpmāko gaitu un teritorijas plānojuma materiālu izstrādi tiks izziņota laikrakstos “Latvijas Vēstnesis”, “Stars” un “Bērzaunes Rīts”, mājas lapā: www.berzaune.lv.


Paziņojums par detālplānojuma zemesgabalam Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā “Birztalas” apstiprināšanu un saistošo noteikumu izdošanu

Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju dome 25.03.2009. pieņēmusi lēmumu nr. 4§, 37:

1. Apstiprināt iesniegto detālplānojuma redakciju zemes gabalam Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā “Birztalas” (kadastra nr. 8033-003-0723) par galīgo redakciju.

2. Izdot saistošos noteikumus nr.6 “Detālplānojums zemes gabalam Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā “Birztalas” (kadastra nr. 8033-003-0723)”.

3. Lēmumu publicēt vietējā laikrakstā un laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Saulkrastu būvvaldē Raiņa ielā 8, Saulkrastos, domes darba laikā. Arhitekte Ināra Maurāne


Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz Jelgavas domes 24.07.2008. lēmumu nr.10/2 “Par detālplānojuma izstrādāšanu teritorijai 3.līnija 2A” ir uzsākta detālplānojuma izstrāde. Detālplānojuma izstrādes vadītāja Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldes vadītāja G. Osīte.

Saskaņā ar Jelgavas teritorijas plānojumu laika posmam līdz 2010. gadam zemesgabals atrodas savrupmāju apbūves teritorijā.

Detālplānojuma mērķis: teritorijas infrastruktūras sakārtošana, paredzot individuālo māju perspektīvās izvietošanas iespējas.

Rakstiskos priekšlikumus iesniegt, norādot dzīvesvietas adresi vai juridisko adresi, reģ. nr., Jelgavas domes ēkā Lielā ielā 11, Informācijas aģentūrā, darba dienās.


Paziņojums

Iecavas novada dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19. oktobra noteikumu nr. 883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 58. punktu 2009.gada 10.martā ir pieņēmusi lēmumu (sēdes prot. 3,7.p.) “Par domes lēmuma atcelšanu un detālplānojuma izstrādes uzsākšanu Iecavas novada “Kūkas””. Detālplānojumu izstrādes vadītāja - SIA “Damsijas” arhitekte Dace Bērziņa. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Iecavas novada domē, divu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstos “Iecavas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar Iecavas novada teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem var vērsties Iecavas novada domē Skolas ielā 4, Iecavas nov., Bauskas raj., LV-3913. Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no plkst. 8 līdz 12.30 un no 13.30 līdz 17 un trešdienās no plkst.8 līdz 12.30 un no 13.30 līdz 18.


Paziņojums par teritorijas plānošanu

Pamatojoties uz Jaunjelgavas pilsētas ar lauku teritoriju domes 2009. gada 26.februāra lēmumu (sēdes protokols nr.3, 3.§), ir uzsākta detālplānojuma sabiedriskā apspriešana īpašumam “Sapali”, kadastra nr.3207 002 1811, Jaunjelgavā, Aizkraukles rajonā.

Detālplānojuma sabiedriskā apspriešana noteikta no 2009.gada 3.aprīļa līdz 24.aprīlim, kuras laikā detālplānojuma 1.redakcija būs izstādītas Jaunjelgavas pilsētas ar laiku teritoriju domes telpās. Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 17.aprīlī pulksten 10 Jaunjelgavas pilsētas ar lauku teritoriju domē Lāčplēša ielā 11, Jaunjelgavā, Aizkraukles rajonā.

Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus detālplānojuma izstrādei var iesniegt Jaunjelgavas pilsētas ar lauku teritoriju domē darba dienās darba laikā vai SIA “M un M risinājumi” telpās, iepriekš piesakoties pa tālruni 29336755, no 2009.gada 3.aprīļa līdz 24.aprīlim, iesniegumā norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pastāvīgo adresi, bet juridiskajām personām - nosaukumu, adresi, reģistrācijas numuru.


Paziņojums

Babītes pagasta padome 2009.gada 18.martā saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004. gada 19. oktobra noteikumu nr. 883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 64. un 65. punktu ir pieņēmusi lēmumus:

“Par nekustamā īpašuma “Irši” 1. redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” (sēdes prot. nr.4, 11.§) un “Par nekustamo īpašumu “Pamales”, “Palīči”, “Pazari” un “Pakrasti” 1. redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” (sēdes prot. nr.4, 2.§). Detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas termiņš - trīs nedēļas no paziņojuma publicēšanas laikrakstos “Rīgas Apriņķa Avīze” un “Latvijas Vēstnesis”. Detālplānojumus izstrādā SIA “Damsijas”, arhitekte Dace Bērziņa, tel.29103226. Detālplānojumu sabiedriskās apspriešanas noslēguma sanāksme notiks 2009.gada 16. aprīlī pulksten 17 Babītes pagasta būvvaldē. Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem un priekšlikumiem var vērsties Babītes pagasta būvvaldē. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus, norādot fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi, var iesniegt Babītes pagasta padomē Centra ielā 4, Piņķos, Babītes pagastā, LV-2107. Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no plkst. 8.30 līdz 18 un ceturtdienās no plkst.8.30 līdz 18, pusdienas pārtraukums no plkst.12.30 līdz 13.30.


Paziņojums par detālplānojumu Tārgales pagastā

Tārgales pagasta padome ar savu 25.02.2009. lēmumu (sēdes protokols nr. 2; 4.1§) ir uzsākusi nekustamā īpašuma „Baltupītes” detālplānojuma izstrādi.

Par detālplānojuma izstrādes vadītāju tiek noteikts Tārgales pagasta padomes izpilddirektors Mārcis Laksbergs.

Saskaņā ar Tārgales pagasta teritorijas plānojumu, nekustamā īpašuma „Baltupītes” plānotā (atļautā) izmantošana ir: krasta kāpu teritorija un plānotā retinātas dzīvojamās apbūves un rekreācijas teritorija.

Rakstiski priekšlikumi, iebildumi un atsauksmes iesniedzamas laika posmā no 7.04.2009.-6.05.2009. Tārgales pagasta padomē, vai arī nosūtot pa pastu uz šādu adresi: „Dzintarkalni”, p/n Tārgale, Tārgales pag., Ventspils, raj. LV-3621.

Kaspars Siņicins

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!