• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2009., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190155

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

03.04.2009., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības


Es, dzīvokļa nr. 1, Mālu ielā 4, Liepājā, īpašnieks Aleksejs Leonards Moločajevs brīdinu īrnieci Astru Ozolnieci, p.k. 0811XX-XXXXX, ar kuru 2006.gada 1. jūlijā bija noslēgts īres līgums par dzīvokļa nr. 1, Mālu ielā 4, Liepājā, īri, un kura no 2008.gada 1.novembra nedzīvo minētajā adresē un nav maksājusi īri, laužu noslēgto īres līgumu un iesaku deklarēt savu jauno dzīves vietu 10 dienu laikā. Pretējā gadījumā Jūsu dzīves vietas deklarācija tiks anulēta.


MARITAI LASEI, GVIDO LASIM un KRISTĪNEI LASEI, A.Čaka ielā 35-23, Rīgā, LV-1011. Parāds par dzīvokļa A.Čaka ielā 35-23, Rīgā, īri ir Ls 320,55, par pamatpakalpojumiem, kas saistīti ar dzīvokļa lietošanu - Ls 135,46, par papildpakalpojumiem - Ls 5,58, kas kopā veido Ls 461,59. Brīdinu, ja parāds netiks samaksāts viena mēneša laikā, tad atbilstoši likuma “Par dzīvojamo telpu īri“ 28.2 pantam tiesā tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu, īrnieka, ģimenes locekļu un citu personu izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas kopā ar visām jums piederošajām mantām, kā arī parāda piedziņu piespiedu kārtā. Jums nāksies segt arī tiesas izdevumus un izdevumus par juridiskās palīdzības sniegšanu.

Namīpašnieks Rihards Andris Valdmanis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!