• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2009., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190099

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

02.04.2009., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums par prakses vietu

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāra Riharda Mintāla prakses vieta no 2009.gada 31.marta tiek mainīta un turpmāk zvērināta notāra Riharda Mintāla prakses vieta būs Rīgā, Ģertrūdes ielā 14-3, LV-1011.


Paziņojums

Valsts aģentūra ,,Materiālās rezerves” informē ALEKSEJU PAJUKU, dzim. 1981.gada, ka transportlīdzeklis Aprilia 125 bez valsts reģistrācijas numura, ar kuru 2008.gada 25.jūnijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PA327030, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai ,,Materiālās rezerves”.

Lūdzam Alekseju Pajuku steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā ,,Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Aprilia 125, bez valsts reģistrācijas numura, atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2008.gada 28.jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 ,,Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra ,,Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Valsts aģentūra ,,Materiālās rezerves” informē MAREKU LEJU, dzim. 1980.gadā, ka transportlīdzeklis Nissan Sunny ar valsts reģistrācijas numuru EM 3824, ar kuru 2008.gada 7.jūnijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PA437159, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai ,,Materiālās rezerves”.

Lūdzam Mareku Leju steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā ,,Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Nissan Sunny ar valsts reģistrācijas numuru EM 3824 atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2008.gada 11 .jūnija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 ,,Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra ,,Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē EDGARU ARHAROVU, dzim.1968.gadā, ka viņam piederošais transportlīdzeklis Infiniti 130 ar valsts reģistrācijas numuru UF 28 ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam Edgaru Arharovu steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīga, LV-1073) par viņam piederošā transportlīdzekļa Infiniti 130 ar valsts reģistrācijas numuru UF 28 atdošanu saskaņā ar Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas 2009.gada 16.marta lēmumu,

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45 .punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojumu par saistošo noteikumu pieņemšanu

Carnikavas novada dome 17.09.2008. ir pieņēmusi saistošos noteikumus nr. 2008/18 „Par topogrāfiskās informācijas aprites kārtību Carnikavas novadā”.

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Carnikavas novada domē, Stacijas ielā 5, Carnikavā, Carnikavas novadā, Rīgas rajonā, un Carnikavas novada domes mājaslapā internetā www.carnikava.lv.


Paziņojums

Dubnas pagasta padome paziņo, ka 2009.gada 23.februāri padomes sēde ir pieņemti:

- saistošie noteikumi nr.3 “Par Dubnas pašvaldības sociālās palīdzības pabalstiem un sociālajiem pabalstiem”;

- saistošie noteikumi nr.4 “Par pabalstu Dubnas pašvaldības sociāli mazaizsargāto personu godināšanai jubilejās”;

- saistošie noteikumi nr.5 “Par pabalstu Dubnas pašvaldības sociāli mazaizsargāto personu medicīnas pakalpojumu apmaksai”;

- saistošie noteikumi nr.6 “Par pabalstu Dubnas pašvaldības skolēnu ēdināšanai skolā”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Dubnas pagasta padomē Nākotnes ielā la, Dubnā.


Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē MARINU ŠEVČENKO, dzim.1985.gadā, ka transportlīdzeklis BMW 316 ar valsts reģistrācijas numuru GG 1176, ar kuru 2008.gada 4jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PAl 62554, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam Marinu Ševčenko steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālas rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa BMW 316 ar valsts reģistrācijas numuru GG 1176 atdošanu saskaņā ar Kuldīgas rajona policijas pārvaldes 2008.gada 6.augusta lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Pamatojoties uz Vides pārraudzības valsts biroja 2008.gada 14.jūlija lēmumu nr.339 par ietekmes uz vidi novērtējuma procedūras piemērošanu un Vides pārraudzības valsts biroja 2009.gada 20. februāra atzinumu par SIA “Tunkūni” (reģ.nr.44103048158, juridiskā adrese: Valmieras iela 9-5, Cēsis LV-4101) cūkkopības kompleksa izveidi Bauskas rajona Brunavas pagasta “Brūveri” ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu, SIA “Tunkūni” ir izstrādājis ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu.

Interesenti ar noslēguma ziņojumu var iepazīties:

• Brunavas pagasta padomē Bauskas rajonā, Brunavas pagastā, “Ērgļos”;

• Jelgavas reģionālajā vides pārvaldē Jelgavā, Kazarmes ielā 17a;

• Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23;

• http://www.vidm.gov.lv/ivnvb/

• http://www.l4.lv:80/public/30609.html

Ikviena persona 20 dienas pēc paziņojuma publicēšanas vietējā laikrakstā var iesniegt Vides pārraudzības valsts birojā Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, rakstiskus priekšlikumus par noslēguma ziņojumu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!