• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Par sabiedrisko mediju turpmāku finansēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2009., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190033

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Kāda būs mūsu Latvija, ir atkarīgs no mums katra"

Vēl šajā numurā

01.04.2009., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Par sabiedrisko mediju turpmāku finansēšanu

Pirmdien, 30.martā, finanšu ministrs Einars Repše tikās ar Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) priekšsēdētāju Ābramu Kleckinu, kā arī ar Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio (LR) ģenerāldirektoriem, lai pārrunātu ar sabiedrisko mediju finansēšanu saistītus jautājumus. Tikšanās laikā ministrs iepazīstināja klātesošos ar pašreizējo ekonomisko situāciju un atgādināja, ka visam publiskajam sektoram ir jāveic kardinālas strukturālas reformas, lai sekmētu ekonomiskā potenciāla pieaugumu. Ministrs pateicās Latvijas Radio vadībai par iesniegto VB SIA “Latvijas Radio” biznesa plānu finanšu situācijas stabilizēšanai 2009.–2011.gadā, kas tika nodots ministrijas speciālistu izvērtēšanai.

“Par konkrētiem lēmumiem vēl ir priekšlaicīgi runāt, jo pilnvērtīgi ir jāizvērtē sabiedrisko mediju iesniegtie dokumenti. Valdībai būs jāpieņem lēmums par visām no valsts budžeta finansētajām iestādēm, kā arī jāizvērtē budžets kopumā,” norādīja finanšu ministrs Einars Repše.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!