• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par karstā ūdens sistēmu pārbaudēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.1999., Nr. 220 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

06.07.1999., Nr. 220

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas dome

Informācija

Par karstā ūdens sistēmu pārbaudēm

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Rītiņš parakstījis rīkojumu par karstā ūdens sistēmu pārbaudēs konstatēto trūkumu novēršanu. Rīkojums sagatavots, lai novērstu karstā ūdens palielinātās izmaksas un novērstu pārbaudēs konstatētos trūkumus. Saskaņā ar rīkojumu visos centrālajiem siltuma punktiem pieslēgtajiem namiem iekšējo siltumapgādes sistēmu apkopes organizācijām jāveic karstā ūdens apgādes sistēmas balansēšana. Līdzekļi šo darbu veikšanai tiks ņemti no maksas par Rīgas dzīvojamā fonda iekšējo siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi. Namu apsaimniekošanas organizācijām 1999.—2000.gada remontdarbu plānos jāiekļauj karstā ūdens recirkulācijas sistēmu izbūve vai atjaunošana. Rīkojumā arī noteikts, ka namu apsaimniekošanas organizācijām kopīgi ar iedzīvotāju pārstāvjiem ne retāk kā divas reizes gadā jānodrošina visu dzīvokļos esošo skaitītāju un sanitāri tehnisko iekārtu ekspluatācijas pārbaudes.

Apstiprināti arī noteikumi par ūdens caurplūdes skaitītāju ekspluatācijas kārtību un veicamajiem norēķiniem. Tie paredz, ka gadījumā, ja dzīvokļa vai nedzīvojamo telpu īpašnieks vai īrnieks neiesniedz laikā izpildītu veidlapu, kurā norādīti skaitītāju rādījumi, ūdens patēriņš tiek aprēķināts kā šī dzīvokļa vai nedzīvojamo telpu vidējais ūdens patēriņš pēdējos trijos mēnešos. Ja tiks uzrādīts, ka kādā dzīvoklī ūdens patēriņš ir mazāks nekā 0,5 kubikmetri mēnesī, tiks veikta pārbaude, pielietojot kalibrētu 10 litru mērtrauku.

Rīgas domes informācijas dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!