• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2009., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

27.03.2009., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu


Paziņojums par teritorijas plānojumu

Laidzes pagasta padome paziņo, ka ar 2009.gada 3.marta prot. nr. 3 1.p. lēmumu ir apstiprināts Laidzes pagasta teritorijas plānojums. Laidzes pagasta teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi ir izdoti kā saistošie noteikumi nr. 2

Ar apstiprināto teritorijas plānojumu un saistošajiem noteikumiem var iepazīties Laidzes pagasta padomē, “Pagastmājā”, Laidzes pagastā, Talsu rajonā, katru darbdienu pašvaldības darba laikā.


Paziņojums teritorijas plānojumu

Bauskas rajona Iecavas novada dome 10.03.2009. ir pieņēmusi lēmumu “Par nekustamā īpašuma Bauskas rajona Iecavas novada “Mazpļaviņas” un “Lielie Pakavi” detālplānojuma apstiprināšanu galīgajā redakcijā” (protokola nr.3, 6.p.) un izdevusi Iecavas novada domes saistošos noteikumus nr.4 “Par detālplānojuma Iecavas novada “Mazpļaviņas”, “Lielie Pakavi” grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” (protokola nr.3, 6.p.).

Ar detālplānojuma dokumentāciju var iepazīties Iecavas novada domē Iecavas novadā, Skolas ielā 4, izpilddirektora M.Veinberga darba kabinetā pašvaldības darba laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!