• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2009., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189795

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

27.03.2009., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


SIA “BUKOTEKS”(reģ.nr.50003400281) atbilde uz SIA “Metallons A” (reģ.nr.40003442160) 19.03.2009. brīdinājumu nr. 03/1

SIA “BUKOTEKS” ir saņēmusi SIA “Metallons A” 2009. gada 19. marta brīdinājumu par maksātnespējas procesa pieteikuma iesniegšanu nr. 03/1. Izvērtējot brīdinājumu gan no juridiskā viedokļa, gan kopsakarībā ar faktiskajiem apstākļiem, brīdinājumu pilnībā neatzīstam un šajā sakarībā paskaidrojam sekojošo:

2008.gada 26. septembrī starp SIA “Bukoteks” un SIA “Metallons A” tika parakstīts darbu Pieņemšanas - nodošanas akts. Saskaņā ar šo aktu tika pieņemti izpildītie darbi, līdz ar to stājās spēkā Līguma 12.8. p. nosacījumi par garantijas perioda saistību apdrošināšanas polises iesniegšanu. Līguma 12.8.p. uzlika SIA “Metallons A” par pienākumu iesniegt SIA “BUKOTEKS” garantijas perioda saistību apdrošināšanas polisi ne vēlāk kā 10 dienu laikā pēc darbu Pieņemšanas - nodošanas akta parakstīšanas.

Līgumā noteiktajā termiņā garantijas perioda saistību apdrošināšanas polise netika iesniegta, līdz ar to stājas spēkā Līguma 12.9. p. nosacījumi par SIA “Bukoteks” tiesībām izmantot ieturēto naudu garantijas saistību nodrošināšanai līdz garantijas perioda beigām, t.i. 26.09.2011. un SIA “Metallons A” nav pamata lūgt SIA “Bukoteks” veikt ieturētās naudas atmaksu.

Veicot AS “BAN” 11.02.2009. Garantijas perioda saistību apdrošināšanas polises nr. 61.2.125283 pārbaudi konstatējām, ka AS “BAN” ir izbeiguši šīs polises darbību, jo SIA “Metallons A” nav veikusi apdrošināšanas prēmijas samaksu. Līdz ar to SIA “Bukoteks” uzskata, ka SIA “Metallons A”, izmantojot nederīgo garantijas perioda saistību apdrošināšanas polisi, ar savām pašreizējām darbībām mēģina pretlikumīgi izspiest naudu no SIA “Bukoteks”.

2009.gada 19. marta brīdinājumam par maksātnespējas procesa pieteikuma iesniegšanu nr. 03/1 netika pievienots rēķins par brīdinājumā norādīto summu, līdz ar to minētais brīdinājums neatbilst likuma “Par grāmatvedību” 7. panta noteikumiem par attaisnojošiem dokumentiem, kā arī tajā nav minētas atsauces uz jebkādiem pastāvošajiem rēķiniem. Tādējādi nav objektīvi iespējams saprast, uz kāda pamata tiek

pieprasīta brīdinājumā norādītās summas samaksa un nav iespējams veikt arī brīdinājuma apmaksu.

Ņemot vērā iepriekšminēto, SIA “BUKOTEKS” uzskata SIA “Meltalons A” 2009. gada 19. marta brīdinājumu par maksātnespējas procesa pieteikuma iesniegšanu nr. 03/1 par nepamatotu.

SIA “BUKOTEKS” valde

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde paziņo, ka 2009.gada 17.martā Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors ir izdevis rīkojumu nr.94 par bankrotējušās SIA “ALEKS UN KOMPĀNIJA”, reģ.nr.40003291408, nodokļu parādu un ar tiem saistītās nokavējuma naudas un soda naudas dzēšanu.


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionāla iestāde paziņo, ka 2009.gada 16.martā Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors ir izdevis rīkojumu nr.93 par bankrotējušās SIA “LAINE MEŽS”, reģ.nr.40003579287, nodokļu parādu un ar tiem saistītās nokavējuma naudas un soda naudas dzēšanu.


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde paziņo, ka 2009.gada 17.martā Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors ir izdevis rīkojumu nr.95 par bankrotējušās SIA “B.S.M”, reģ.nr.40103137801, nodokļu parādu un ar tiem saistītās nokavējuma naudas un soda naudas dzēšanu.


Paziņojums par A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas saņemšanu

SIA “Lielzeltiņi” (vienotais reģ. nr.40003205232, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas raj., LV-3901) paziņo, ka Valsts vides dienesta Jelgavas reģionālās vides pārvalde ir pieņēmusi iesniegumu A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas saņemšanai SIA “Lielzeltiņi” Janeikās, Ceraukstes pagastā, Bauskas rajonā.

Darbības veids - putnu audzēšana, putnu gaļas ražošana, siltumenerģijas ražošana, ūdensapgāde, notekūdeņu attīrīšana.

Ar iesnieguma kopsavilkumu var iepazīties Ceraukstes pagasta padomē 30.martā plkst.14 (“Tautas nams”, Ceraukstes pagasts, Bauskas rajons).

Iesnieguma sabiedriskās apspriešanas sanāksme paredzēta 2009.gada 2.aprīlī pulksten 10 SIA “Lielzeltiņi” konferenču zālē.

Rakstiskus priekšlikumus par minēto iesniegumu var iesniegt Jelgavas reģionālās vides pārvaldē Kazarmes ielā 17a, Jelgavā, LV-3007, līdz 1.aprīlim.


Paziņojums

AS “Aizkraukles banka” paziņo, ka 2009.gada 19.martā AS “Aizkraukles banka” valde apstiprināja AS “Aizkraukles banka” Vispārējo darījumu noteikumu grozījumus, kas stāsies spēkā 2009.gada 15.aprīlī. Ir izdarīti grozījumi nodaļās “Valūtas konvertācijas noteikumi”, “Overdraftu noteikumi”, “Naudas līdzekļu pārskaitījumu noteikumi”, “Informācijas un pakalpojumu sniegšanas pa tālruni noteikumi”, “Finansēšana pret finanšu instrumentu ķīlu”, kā arī tika veikti redakcionālā un precizējošā rakstura grozījumi citās nodaļās. Vispārējie darījumu noteikumi ir papildināti ar jauno nodaļu “Individuālo seifu īres noteikumi”. Ar Vispārējo darījumu noteikumu jauno redakciju (Vispārējo darījumu noteikumu 13.versija) klienti var iepazīties bankas mājas lapā (http://www.ab.lv) vai arī bankas klientu apkalpošanas telpās, sākot ar 2009.gada 27.martu.

AS “Aizkraukles banka” valde

 

Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 24.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem un 23.realizācijai, ar mērķi - pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi trīs darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 67218644 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 30.kabinetā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!