• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par sadarbību ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2009., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189750

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre: Par studentu tiesībām un pienākumiem

Vēl šajā numurā

26.03.2009., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par sadarbību ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru

 

25.martā ekonomikas ministrs Artis Kampars tikās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) vadību, lai pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas.

Tikšanās laikā ministrs konceptuāli piekrita LTRK pārstāvju piedāvājumam jau tuvākajā laikā noslēgt sadarbības līgumu Latvijas ekonomiskās politikas veidošanā un īstenošanā, kur LTRK pārstāvji sniegtu kompetentu uzņēmēju viedokli par plānotajiem normatīvajiem aktiem, ko gatavo Ekonomikas ministrija.

 “Esmu ļoti ieinteresēts dzirdēt uzņēmēju viedokli par likumiem un citiem normatīvajiem aktiem, ko mēs plānojam pieņemt – lai tie nevis traucētu, bet veicinātu uzņēmējiem labvēlīgu apstākļu veidošanos Latvijā, kas ir jo īpaši svarīgi pašlaik, kad mūsu tautsaimniecība pārdzīvo smagus laikus,” uzsvēra ministrs, piebilstot, ka plāno veidot sadarbību arī ar citām uzņēmējus pārstāvošām organizācijām.

A.Kampars tikšanās laikā norādīja, ka viens no viņa galvenajiem mērķiem ministra amatā ir pēc iespējas ātrāk izskaust birokrātiskos šķēršļus uzņēmējdarbībā un pašlaik ministrija, balstoties uz uzņēmēju sagatavotajiem priekšlikumiem, gatavo likumdošanas paketi birokrātisko šķēršļu likvidēšanai – apjomīgus grozījumus likumos un normatīvajos aktos, kas likvidēs uzņēmējdarbību traucējošos birokrātiskos šķēršļus –, kura steidzamības kārtībā tiks iesniegta izskatīšanai valdībā un Saeimā.

Tāpat tikšanās laikā ministrs ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvjiem pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar ES fondu apguvi, eksporta atbalsta un valsts garantiju programmām, kā arī par valsts ilgtermiņa attīstības plāniem.

 

Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!