• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2009. gada 23. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2009., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 2009. gada 12. marta sēdi

Vēl šajā numurā

26.03.2009., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2009. gada 23. marta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Jāņa Urbanoviča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Jānim Urbanovičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.martā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 26.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009.gada 26.martā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 23.marta līdz 29.martam.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša Helmuta Brasova atbrīvošanu no Kurzemes apgabaltiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Cēsu rajona tiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Ligitas Multiņas iecelšanu Daugavpils zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Irīnas Makovskas iecelšanu Rīgas rajona tiesas tiesneša amatā.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Selgas Lapejevas iecelšanu Saldus rajona tiesas tiesneša amatā.

10. Nolēma atbalstīt Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par papildu līdzekļu piešķiršanu finanšu ekspertu kontraktēšanai. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

11. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Viktoram Ščerbatiham (Saeimas 19.marta sēdē); Sandrai Kalnietei (Saeimas 19.marta sēdē).

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sekretārei Karinai Pētersonei un komisijas loceklei Baibai Rivžai uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 30.un 31.martā;

2) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Vairai Paeglei un delegācijas sekretārei Sandrai Paurai uz Romu (Itālija) no 2009.gada 10.maija līdz 12.maijam;

3) Eiropas lietu komisijas loceklim Oskaram Kastēnam un komisijas konsultantei Lilijai Stelpei uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 2.aprīlī;

4) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam, komisijas priekšsēdētāja biedram Jurim Dobelim, komisijas locekļiem Vilnim Edvīnam Bresim, Ainaram Latkovskim, konsultantei Margitai Markevicai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Rolandam Lakšam uz Tallinu (Igaunija) 2009.gada 30. un 31.martā.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Valda Ģīļa, delegācijas locekļa Nikolaja Kabanova un delegācijas sekretāres Kristīnas Miņķo komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2009.gada 14.marta līdz 17.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!