• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2009., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

20.03.2009., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

 

Akcionāru sapulce

Akciju sabiedrības “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” valde paziņo, ka tā sasauc a/s “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” (reģistrācijas nr. 40003044420, juridiskā adrese: Terēzes iela 1, Rīga) kārtējo akcionāru sapulci.

Akcionāru sapulce notiks akciju sabiedrības “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kantora telpās Rīgā, Terēzes ielā 1, 2009.gada 24.aprīlī plkst. 10.

Sapulces darba kārtībā:

1.Valdes un padomes ziņojumi.

2.2008.gada pārskata apstiprināšana.

3.Padomes ievēlēšana.

4.Revīzijas komitejas ievēlēšana.

5.Revidenta ievēlēšana.

Akcionāru reģistrācija notiks sapulces dienā no plkst. 9.30 līdz 10 sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties akcionāru sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju (pilnvarnieku) starpniecību.

Akcionāriem - fiziskajām personām ir jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.

Akcionāru - fizisko personu pilnvarniekiem ir jāiesniedz pie zvērināta notāra apliecināta pilnvara un jāuzrāda personas apliecinošs dokuments.

Akcionāru - juridisko personu pilnvarniekiem ir jāiesniedz rakstveida pilnvara un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu (vērtspapīru) konta turētājam līdz 2009.gada 10. aprīlim (ieskaitot).

Akcionāri var iepazīties ar sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, sākot ar 2009.gada 10.aprīli darba dienās no plkst. 10 līdz 12 a/s “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kantora telpās Rīgā. Terēzes ielā 1, bet akcionāru sapulces dienā - akcionāru reģistrācijas vietā.

Tālrunis uzziņām 67272790.

A/s “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” valde

 

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Akciju sabiedrības “RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” (reģ.nr.40003000765) akcionāru pilnsapulce notiks 22.04.2009. pulksten 10 Rīgā, Tomsona ielā 37, 1.Medicīnas skolas telpās.

Akcionāru reģistrācija - no pulksten 9.30 pilnsapulces dienā.

Darba kārtībā:

1. Padomes, valdes un zvērināta revidenta ziņojums par 2008. gada rezultātiem un 2008. gada pārskata apstiprināšana.

2. Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par 2008. gada darbības rezultātiem.

3. 2008. gada peļņas sadale.

4. Kārtējā gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

5. Padomes sastāva vēlēšanas.

6. Zvērināta revidenta vēlēšanas.

7. Revīzijas komitejas sastāva vēlēšanas.

8. Citi jautājumi.

Sabiedrības akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu uz pilnsapulci savam vērtspapīru konta turētājam līdz 2009.gada 3. aprīlim (līdz darba dienas beigām).

Ar lēmumu projektiem un citu informāciju par pilnsapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem var iepazīties no 2009.gada 31. marta katru darbdienu no pulksten 9 līdz 12 pie A/S “Rīgas farmaceitiskā fabrika” sekretāres I.Spāriņas Rīgā, Duntes ielā 16/22.

Reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarota persona, jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru pilnsapulcē, kā arī pilnvarotās personas personu apliecinošs dokuments.

AS “Rīga farmaceitiskā fabrika” valde

 

AKCIONĀRU PILNSAPULCE

Akciju sabiedrības “Latvijas Jūras medicīnas centrs” valde paziņo, ka 2009.gada 22.aprīlī pulksten 17 Rīgā, Patversmes ielā 23, notiks kārtējā akcionāru pilnsapulce.

Darba kārtībā:

1. A/s Latvijas Jūras medicīnas centrs 2008.gada pārskata un konsolidētā gada pārskata apstiprināšana:

1.1. Valdes ziņojums par 2008.gada darbības rezultātiem;

1.2. Padomes ziņojums par 2008.gada darbības rezultātiem;

1.3. Revidenta ziņojums.

2. 2008.gada peļņas sadale.

3. 2009.gada budžeta un attīstības plāna apstiprināšana.

4. Revidenta vēlēšanas.

5. Atlīdzības noteikšana Padomes locekļiem un revidentam.

6. Par audita komiteju.

7. Dažādi.

Akcionāru reģistrēšana pilnsapulces dienā - 2009.gada 22.aprīlī - no plkst.16.15 līdz plkst.17 pilnsapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda personību apliecinošs dokuments, pilnvarotajiem pārstāvjiem - arī atbilstoši noformēta pilnvara.

Akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 2009.gada 15.aprīlim (ieskaitot).

Ar pilnsapulces apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties pie a/s “LJMC” sekretāres, Rīgā, Patversmes ielā 23, sākot ar 2009.gada 9.aprīli no plkst.14 līdz plkst.16, tālrunis 7 391315 un RFB mājas lapā, kā arī Latvijas Jūras medicīnas centra mājas lapā: www.ljmc.lv.

Akciju sabiedrības “Latvijas Jūras medicīnas centrs” valde

 

Paziņojums par akciju sabiedrības “VEF” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “VEF” (vienotais reģ. nr. 40003001328, juridiskā adrese: Brīvības gatve 214, Rīga, LV-1039) valde sasauc un paziņo, ka AS “VEF” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2009.gada 24.aprīlī plkst. 13 Rīgā, Ūnijas ielā 4, AS “VEF” telpās.

Darba kārtība:

1. Valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.

2. 2008.gada pārskata apstiprināšana.

3. 2008.gada peļņas izlietošana.

4. Revidenta ievēlēšana 2009.gada pārskata revīzijai un atlīdzības noteikšana revidentam.

5. Statūtu grozījumi.

6. Revīzijas komitejas locekļu vēlēšanas un atlīdzības noteikšanas revīzijas komitejas locekļiem.

7. Padomes vēlēšanas.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā - 2009.gada 24.aprīlī - no plkst. 12 līdz 13 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

· akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

· akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā vai Akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

· akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama arī Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā www.oricgs.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, - jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

AS “VEF” akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2009.gada 14.aprīļa darba dienas beigām.

Ar AS “VEF” gada pārskatu, valdes priekšlikumu par peļņas izlietošanu un pārējiem akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem AS “VEF” akcionāri varēs iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2009.gada 9.aprīļa līdz 2009.gada 23.aprīlim, darba dienās no plkst. 10 līdz 16 Rīgā, Ūnijas ielā 4, AS “VEF” telpās, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

AS “VEF” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 1 829 908.

Akciju sabiedrības “VEF” valde

 

Paziņojums par akciju sabiedrības “Kalceks” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “Kalceks” (vienotais reģ. nr. 40003059981, juridiskā adrese: Krustpils iela 53, Rīga, LV-1057) valde sasauc un paziņo, ka AS “Kalceks” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2009.gada 20.aprīlī plkst. 10 Rīgā, Krustpils 53, AS ‘Grindeks” telpās.

Darba kārtība:

1. Valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.

2. 2008.gada pārskatu apstiprināšana.

3. 2008.gada peļņas izlietošana.

4. Revidenta ievēlēšana 2009.gada pārskatu revīzijai un atlīdzības noteikšana revidentam.

5. Akciju konversija.

6. Statūtu grozījumi.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā - 2009.gada 20.aprīlī - no plkst. 9.30 līdz 10 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

– akcionāriem, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

– akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments. Fizisko personu izsniegtajām pilnvarām jābūt notariāli apliecinātām.

Lai akcionāri varētu piedalīties akcionāru sapulcē, tiem jābūt reģistrētiem AS ‘Kalceks” valdes uzturētajā akciju uzskaites sistēmā uz 2009.gada 15.aprīli.

Ar AS “Kalceks” gada pārskatiem, valdes priekšlikumu par peļņas izlietošanu un pārējiem akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2009.gada 06.aprīļa līdz 2009.gada 19.aprīlim, darba dienās no plkst. 9 līdz 16 AS “Kalceks” administrācijas telpās - Rīgā, Krustpils 53, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Ja akcionāru sapulce piektajā darba kārtības jautājumā “Akciju konversija” pieņems lēmumu par AS “Kalceks” akciju konversiju no uzrādītāja akcijām uz vārda akcijām, tad akcionāri tiek aicināti sniegt ziņas ierakstīšanai akcionāru reģistrā, atbilstoši Komerclikuma 235.pantam, no 2009.gada 20.aprīļa, darba dienās no plkst. 9 līdz 16 AS ‘Kalceks” administrācijas telpās Rīgā, Krustpils ielā 53, iepriekš piesakoties pa tālruni 67083321.

AS “Kalceks” valde

 

Akcionāru pilnsapulce

“A/s “Kurzemes ciltslietu un mākslīgas apsēklošanas stacija” kārtējā akcionāru pilnsapulce notiks 2009.gada 24.aprīlī plkst. 14 Tukuma rajonā, Jaunpilī, akciju sabiedrības zālē. Sapulces darba kārtībā:

1. Valdes un padomes ziņojumi.

2. 2008.gada pārskata apstiprināšana.

3. 2008.gada peļņas izlietošana.

4. 2009.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

5. Zvērinātā revidenta apstiprināšana 2009.gadam. Atlīdzības noteikšana zvērinātam revidentam.

6. Revīzijas komitejas izveidošana. Atlīdzības noteikšana revīzijas komitejai.

7. Padomes locekļu vēlēšanas. Atlīdzības noteikšana padomes locekļiem.

Akcionāru reģistrācija pilnsapulces dienā no plkst. 13 pilnsapulces norises vietā.

Uz sapulci ierodoties, akcionāriem līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu. Pilnvarotajām personām līdzi jābūt notāra vai attiecīgā pagasta tiesā apstiprinātai pilnvarai.

Pēdējais akciju bloķēšanas datums 2009.gada 14.aprīlis līdz darba dienas beigām.

Sīkāku informāciju par darba kārtības jautājumiem un pilnsapulces lēmumu projektu var saņemt akciju sabiedrības grāmatvedībā katru darba dienu no plkst. 8 līdz 12.

A/s “Kurzemes CMAS” valde

 

Akcionāru sapulce

Akciju sabiedrības “Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valde paziņo, ka kārtējā akcionāru sapulce notiks 2009. gada 24.aprīlī plkst. 10 “Kalnabeitēs” 8, Siguldas pagastā, Rīgas rajonā.

Dalībnieku reģistrācija notiks sapulces dienā no plkst.9.

Sapulces darba kārtībā:

1. Valdes un padomes ziņojumi.

2. 2008.gada pārskata apstiprināšana.

3. Peļņas izlietošana.

4. Valdes un padomes locekļu un revidenta atbrīvošana no atbildības par darbību pārskata gadā un par atteikšanos no prasības celšanas pret viņiem.

5. Revidenta ievēlēšana.

6. Atlīdzības noteikšana revidentam.

7. Revīzijas komitejas ievēlēšana.

8. Atlīdzības noteikšana revīzijas komitejas locekļiem.

Akcionāriem, lai piedalītos sapulcē, jābloķē savs vērtspapīru konts ne vēlāk kā 2009.gada 15. aprīlī. Uz sapulci jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu.

Akcionāri var iepazīties ar lēmumu projektiem sapulces darba kārtībā iekļautajos jautājumos no 2009.gada 9.aprīļa līdz 23.aprīlim katru darba dienu laikā no plkst. 9 līdz 16 “Kalnabeitēs” 8, Siguldas pagastā.


Obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 2009. gada 9. janvārī pieņēma lēmumu nr.1 atļaut izteikt akciju sabiedrības “Baloži”, vienotais reģistrācijas nr. LV40003009514, juridiskā adrese: Rīgas iela 30, Rīgas rajons Baloži, LV-2112 (tālr. +371 7227827, fakss +371 7211676, tālr. +371 67917445 fakss +371 67917208, e-pasts: balozi@navigator.lv) obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, kurš izsludināts 2009. gada 13. janvārī.

Obligātais akciju atpirkšanas termiņš ir beidzies 2009. gada 16. martā.

Piedāvātājs ir Dānijas Tirdzniecības un sabiedrību aģentūrā reģistrēta akciju sabiedrība “Pindstrup Mosebrug A/S”, CVR reģistrācijas nr. 11765912, juridiskā adrese: Fabriksvej 2, Pindstrup, DK8550 , Ryomgard, Dānija, tālr. 4589747489, fakss 4589747580, e-pasts: pindstrup@pindstrup.dk.

Pārdošanai piedāvātas 93226 akciju sabiedrības “Baloži” akcijas.

Pēc obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izpildes piedāvātāja rīcībā būs 233346 akciju sabiedrības “Baloži” akcijas jeb 82,3 % no sabiedrības balsstiesīgā pamatkapitāla.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!