• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 12. marta rīkojums Nr. 197 "Par nekustamā īpašuma Rīgā, Ķīpsalas ielā 20, nodošanu privatizācijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2009., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189375

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbu

Vēl šajā numurā

19.03.2009., Nr. 44

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 197

Pieņemts: 12.03.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.197

Rīgā 2009.gada 12.martā (prot. Nr.17 9.§)

Par nekustamā īpašuma Rīgā, Ķīpsalas ielā 20, nodošanu privatizācijai

 

1. Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 12.panta ceturto daļu un Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likuma 6.panta otro daļu nodot privatizācijai valsts īpašuma objektu – nekustamo īpašumu (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 0100 062 0128) Rīgā, Ķīpsalas ielā 20.

2. Rīgas Tehniskajai universitātei, kuras valdījumā atrodas šā rīkojuma 1.punktā minētais valsts īpašuma objekts, likumā noteiktajā kārtībā nodot un valsts akciju sabiedrībai “Privatizācijas aģentūra” pārņemt to savā valdījumā, sastādīt attiecīgu pieņemšanas un nodošanas aktu.

3. Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 12.panta ceturto un sesto daļu noteikt, ka pircējs, norēķinoties par ēku, 100 procentu apmērā maksā latos.

4. Privatizācijas aģentūrai pēc šā rīkojuma 1.punktā minētā valsts īpašuma objekta privatizācijas pabeigšanas informēt Izglītības un zinātnes ministriju par iegūtajiem līdzekļiem (atskaitot veiktos maksājumus saskaņā ar Ministru kabineta 2007.gada 24.jūlija noteikumiem Nr.516 “Kārtība, kādā veicami atskaitījumi Privatizācijas aģentūrai par valsts īpašuma objektu privatizāciju, valsts kapitāla daļu atsavināšanu un citām normatīvajos aktos noteiktajām darbībām, izveidojams un izlietojams rezerves fonds un veicami maksājumi valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas fondos un valsts budžetā”).

5. Izglītības un zinātnes ministrijai pēc šā rīkojuma 4.punktā minētās informācijas saņemšanas sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā rīkojuma projektu par privatizācijas ieņēmumu novirzīšanu Rīgas Tehniskajai universitātei ēku energoefektivitātes paaugstināšanai (tai skaitā fasāžu renovācijai), Ķīpsalas Kultūras, atpūtas un sporta kompleksa otrās kārtas celtniecībai un būvniecības un speciālo iekšdarbu veikšanai Rīgas Tehniskās universitātes dienesta viesnīcā.

Ministru prezidents I.Godmanis

Ekonomikas ministrs K.Gerhards

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!