• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 12. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2009., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189371

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009. gada 19. martā

Vēl šajā numurā

19.03.2009., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 12. marta sēdi

 

1. Nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2009.gada 12.martā pulksten 13.00.

2. Nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 10 minūtes pēc Saeimas ārkārtas sēdes beigām un izskatīt jautājumu par Ministru prezidenta Ivara Godmaņa iesniegto informāciju par Deklarācijas par Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanu un par Valdības rīcības plāna pasākumu izpildi.

3. Izskatīja deputāta Aināra Šlesera iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu šā gada 5. un 12.martā. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Aināram Šleseram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 12.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

4. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Oskara Kastēna iesniegumu par deputāta Valērija Agešina izstāšanos no Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu par deputāta Anatolija Mackeviča izstāšanos no Sabiedrības veselības apakš­komisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Dzintara Zaķa izstāšanos no Sporta apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Staņislava Šķestera izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Anda Kāposta izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Latvijas Republikas Saeimas Kancelejas Ekspluatācijas nodaļas vadītājam Jurim Lisovskim pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu kā cietušo kriminālprocesā Nr.11510500109.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei, deputātu grupas sadarbībai ar Polijas parlamentu priekšsēdētājam Ivanam Klementjevam, deputātu grupas sadarbībai ar Polijas parlamentu loceklim Jurim Dobelim, Saeimas Kancelejas direktoram Mārim Steinam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem, Sabiedrisko attiecību biroja vadītājai Leldei Rāfeldei, Protokola nodaļas vecākajam konsultantam Zigmāram Gratkovskim un tulkam Robertam Seliškam uz Polijas Republiku 2009.gada 17. un 18.martā;

2) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam un vecākajai konsultantei Imantai Loginai uz Prāgu (Čehija) no 2009.gada 5.aprīļa līdz 7.aprīlim;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Valērijam Agešinam, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Tallinu (Igaunija) 2009.gada 19. un 20.martā;

4) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas locekļiem Inai Druvietei, Oļegam Deņisovam un grupas sekretārei Sandrai Paurai uz Adisabebu (Etiopija) no 2009.gada 2.aprīļa līdz 12.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!