• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2009., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189047

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

13.03.2009., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Inženieru ielā 85-61, Ventspilī, iemitinātā persona KRISTA KRŪMIŅA!

Sakarā ar jūsu mutiski un īsziņu veidā mobilajā telefonā izteikto vēlēšanos vienpusīgi lauzt 2009.gada 22.februārī Ventspilī noslēgto Aktu - līgumu, kā arī par Akta 5.panta noteikuma neievērošanu, paziņoju, ka jums vairs nav tiesību lietot iepriekš minēto dzīvojamo telpu.

Iebildumus lūdzu izteikt man personīgi rakstiskā veidā divu darba dienu laikā no paziņojuma publikācijas.

Dzīvojamās telpas īpašniece Svetlana Sokolova

Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 19.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem un 20.realizācijai, ar mērķi-pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem

Sīkāka informācija: www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi vismaz trīs darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 67218644 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 30.kabinetā.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2009.gada 3.aprīlī plkst. 16 RTU Būvzinātņu un Enerģētikas zinātņu promocijas padomes P-12 atklātā sēdē, Būvniecības fakultātes sēžu zālē Rīgā, Āzenes ielā 16 SERGEJS VOSTRIKOVS aizstāvēs promocijas darbu “Latvijas energoresursu attīstības prognozes” inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Oficiālie recenzenti: profesors, Dr.habil.sc.ing. Namejs Zeltiņš (FEI), profesors, Dr.sc.ing. Ivars Bekmanis (SIA “Bek-Konsult”), Dr.sc.ing. Imants Ziemelis (LLU).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Rīgā, Ķīpsalas ielā 10, Valsts Nacionālajā bibliotēkā Anglikāņu ielā 5, un internetā: http://www.bf.rtu.lv.


Paziņojums daudzdzīvokļu mājas Sakņu ielā 4, Liepājā, dzīvokļu īpašniekiem

Daudzdzīvokļu mājas Sakņu ielā 4, Liepājā, apsaimniekotāja un pārvaldītāja SIA “Jaunliepāja” paziņo, ka 2009.gada februārī mājā tika pabeigti avārijas situācijas novēršanas darbi: veikta 3. un. 4. sekciju karstā ūdens padeves sistēmas stāvvadu nomaiņa un remonts. Saskaņā ar tāmi remontdarbu izmaksas veido Ls 1161,75.

Pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumos nr. 1014 “Kārtība, kādā aprēķina maksu par dzīvojamās mājas pārvaldīšanu un apsaimniekošanu” noteikto kārtību, SIA “Jaunliepāja” avārijas situācijas novēršanai iztērētos līdzekļus (Ls 1161,75) ir sadalījusi proporcionāli katra dzīvokļa platībai un iekļāvusi apsaimniekošanas/īres un komunālo maksājumu rēķinos kā vienreizēju papildus maksājumu.

Papildu informāciju mājas dzīvokļu īpašnieki var saņemt SIA “Jaunliepāja” Siļķu ielā 7, Liepājā.

SIA “Jaunliepāja” administrācija

Paziņojums

Vides pārraudzības valsts birojs informē, ka 2009.gada 5.martā Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis SIA “Dīlers” atzinumu par alumīnija lūžņu pārstrādes (pārkausēšanas) ražotnes izveides Salaspils novada Aconē ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Salaspils novada domē, Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē, kā arī Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23, tālr. 67321173, un biroja interneta mājas lapā www.vidm.gov.lv/ivnvb.


JĀNIM USĀRAM un viņa laulātajai NATĀLIJAI ČERŅAJEVAI!

Es, Vilnis Antonišķis, pers.kods 2510XX-XXXXX, informēju, ka 12.03.2009. Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļā ir iesniegts 29.12.2008. pirkuma līgums par īpašuma Rīgā, Sabiles ielā 1a-1, pirkumu. Lūdzu līdz 20.03.2009. informēt par atteikumu no piekrišanas darījumam. Pretējā gadījumā tiks uzskatīts, ka piekrišana ir saņemta.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!