• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 27. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2009., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188980

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 5. marta sēdi

Vēl šajā numurā

12.03.2009., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 27. februāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 5.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009.gada 5.martā pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 2.marta līdz 8.martam.

5. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sekretāra Dzintara Ābiķa iesniegumu par deputāta Valērija Agešina izstāšanos no Sporta apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Dzintara Ābiķa izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputātes Ingunas Rībenas izstāšanos no Sporta apakš­komisijas un Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Dzintara Ābiķa izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Jakova Plinera izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Valērija Agešina izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

11. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Valērija Buhvalova izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

12. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Jura Sokolovska izstāšanos no Sporta apakškomisijas un Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

13. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Dukšinska iesniegumu par deputāta Oskara Spurdziņa izstāšanos no Sporta apakš­komisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

14. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Oskara Kastēna iesniegumu par deputātu Dzintara Ābiķa un Jakova Plinera izstāšanos no Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

15. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Jura Sokolovska izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

16. Pieņēma zināšanai deputātes Dagnijas Staķes iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Taivānas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

17. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētāja Daiņa Turlā iesniegumu par Krievijas–Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti Latvijā šā gada maijā.

18. Izskatīja deputāta Borisa Cileviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 26.februāra sēdē.

19. Apstiprināja komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Dainim Turlajam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Prāgu (Čehija) no 2009.gada 10.marta līdz 13.martam;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 16.marta līdz 18.martam;

3) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Nikolajam Kabanovam un delegācijas sekretārei Kristīnai Miņko uz Kairu (Ēģipte) no 2009.gada 5.marta līdz 7.martam.

20. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa un konsultanta Riharda Vikmana komandējumu uz Prāgu (Čehija) 2009.gada 22. un 23.februārī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!