• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 9. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2009., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188979

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 12. marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

12.03.2009., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 9. marta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 10 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Leopolda Ozoliņa iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Leopoldam Ozoliņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 12.martā.

3. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Inesei Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 12.martā.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 12.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 9.marta līdz 15.martam.

6. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu par deputāta Jāņa Dukšinska izstāšanos no Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisijas sastāva. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Pētera Hankas izstāšanos no Sporta apakškomisijas sastāva. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Vitālija Orlova izstāšanos no Sporta apakškomisijas sastāva. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai deputātes Baibas Rivžas iesniegumu par vēlmi iestāties deputātu grupā sadarbībai ar Itālijas parlamentu. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai izglītības un zinātnes ministres Tatjanas Koķes iesniegumu par 9.Saeimas deputātu Viktoru Ščerbatihu.

11. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Itālijas parlamentu priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu par Itālijas–Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti uz Latviju.

12. Nolēma konceptuāli atbalstīt Saeimas piedalīšanos VFR Bundestāga Starptautiskajā parlamentu stipendiju programmā, uzņemot triju nedēļu praksē Saeimā (deputātu birojos) divus vai trīs Vācijas praktikantus šā gada septembrī.

13. Izskatīja deputāta Visvalža Lāča iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 5.marta sēdē.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Genādijam Terehovam uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 23. un 24.martā;

2) Informācijas nodaļas informācijas sistēmas administratoram Uldim Eglītim un datortehnikas speciālistam Mārim Eglītim uz Viļņu (Lietuva) no 2009.gada 10.maija līdz 15.maijam;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Varšavu (Polija) no 2009.gada 24.marta līdz 26.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!