• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par projektu iesniegumu pieņemšanu arodapmācībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2009., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188857

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2009.gada 5.martā

Vēl šajā numurā

10.03.2009., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par projektu iesniegumu pieņemšanu arodapmācībām

 

No šā gada 10.marta līdz 10.aprīlim Lauku atbalsta dienests (LAD) pieņems projektu iesniegumus Latvijas Lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam pasākuma “Arodapmācības un informācijas pasākumi” aktivitātē “Arodapmācības”.

Pasākumā “Arodapmācības” šī būs pirmā projektu iesniegumu pieņemšanas kārta un projekti gatavojami saskaņā ar Ministru kabineta (MK) 2008.gada 21.aprīļa noteikumiem Nr.298 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursa veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un Ministru kabineta 2008.gada 22.decembra noteikumiem Nr.1081 “Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma “Arodapmācības un informācijas pasākumi” aktivitātē “Arodapmācības””.

Šā pasākuma mērķis ir nodrošināt pieejamu arodapmācībai, lai veicinātu zinātnes un jaunas prakses atziņu izmantošanu lauksaimniecības, mežsaimniecības un pārtikas ražošanas nozarēs.

Projektus LAD vērtēs saskaņā ar Latvijas un ES tiesību aktiem, kā arī projektu kvalitātes kritērijiem, tādējādi nepiemērojot attiecīgo Ministru kabineta noteikumu nosacījumu – ja vairāki projekti ir ieguvuši vienādu punktu skaitu, priekšroka tiek dota atbalsta pretendentam, kura projekta iesniegums reģistrēts agrāk.

Zemkopības ministrija nākamajai projektu iesniegšanas kārtai izstrādās grozījumus vērtēšanas nosacījumos, lai novērstu pirmajā kārtā radušās nepilnības.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!