• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: - sarunā ar Vācijas, Lielbritānijas, Francijas un Itālijas vēstniekiem - atvadoties no Lielbritānijas vēstnieka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.1999., Nr. 216 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18879

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta biedrs Eiropas Savienības lietās - pārstāvot Latviju Vīnes forumā

Vēl šajā numurā

01.07.1999., Nr. 216

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs:

— sarunā ar Vācijas, Lielbritānijas, Francijas un Itālijas vēstniekiem

Vakar, 30. jūnijā, ārlietu ministrs Valdis Birkavs tikās ar Vācijas vēstnieku Reinhartu Krausu, Lielbritānijas vēstnieku Nikolasu Džeroldu, Itālijas vēstnieku Alesandro Pjetromarki, Francijas vēstnieci Luīzu Avonu.

Vēstnieki nodeva ministram Vācijas, Lielbritānijas, Itālijas un Francijas ārlietu ministru vēstuli, kurā tie informē par savu vizīti Kosovā.

Vēstnieki uzsvēra, ka šī vēstule demonstrē šo valstu uzticību kopējiem ārlietu un drošības koncepcijas principiem, kā arī vēlmi iesaistīt tajā arī ES asociētās valstis.

V.Birkavs informēja vēstniekus par Latvijas valdības lēmumu nosūtīt miera uzturēšanas vienību uz Kosovu, kas tika pieņemts 29. jūnijā.

— atvadoties no Lielbritānijas vēstnieka

Vakar, 30.jūnijā, ārlietu ministrs Valdis Birkavs tikās ar Lielbritānijas vēstnieku Nikolasu Džeroldu, kas bija ieradies savā atvadu vizītē.

Diplomāti pārrunāja abu valstu līdzšinējo veiksmīgo sadarbību, kā arī iespējas to turpmāk attīstīt. Ministrs un vēstnieks apsprieda Lielbritānijas valsts ministres ES lietās Džosas Kvinas ( Joise Quin ) vizīti Latvijā, kas paredzēta šī gada septembrī, kā arī iespējas organizēt citu augstu amatpersonu apmaiņas vizītes.

V.Birkavs pateicās vēstniekam par viņa personisko ieguldījumu abu valstu attiecību veicināšanā un novēlēja veiksmi viņa turpmākajā darbā.

Tikšanās noslēgumā N.Džerolds parakstījās ĀM Goda viesu grāmatā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!