• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - ekonomikas forumā Zalcburgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.1999., Nr. 216 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18877

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - tiekoties ar Ārlietu ministrijas vadību

Vēl šajā numurā

01.07.1999., Nr. 216

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— ekonomikas forumā Zalcburgā

Vakar, 30. jūnijā, Ministru prezidents Vilis Krištopans devās uz Zalcburgu, lai piedalītos Viduseiropas un Austrumeiropas ekonomikas forumā.

Vizītes gaitā V. Krištopans piedalījās foruma atklāšanas pusdienās, ko rīkoja "VA Tech–Konzern", kā arī tikās ar koncerna prezidentu Otmāru Puringeru. Šī sabiedrība ir viena lielākajām Eiropā tehnoloģiju, metalurģijas un mašīnbūves jomā. Tā jau ir iesaistījusies Rīgas attīrīšanas iekārtu projektā.

Sarunu gaitā V.Krištopans informēja par pašreizējo Latvijas ekonomisko situāciju un par iespējamajām sarunām ar Eiropas Savienību. Tika pārspriesta iespēja turpmāk piesaistīt lielākas investīcijas Latvijai. O.Puringers pauda ieinteresētību ES tālākās paplašināšanās procesā, jo tas vienlaikus ļautu paplašināt gan ES iekšējo tirgu, gan arī rast jaunas sadarbības iespējas.

"VA Tech–Konzern" ir interese par iespējamo sadarbību Liepājas brīvajā ekonomiskajā zonā, konkrēti ar "Liepājas metalurgu". Šīs sabiedrības gada apgrozījums ir aptuveni 3,8 miljardi ASV dolāru, tai ir 35 pārstāvniecības Viduseiropas un Austrumeiropas valstīs, un tās vadība apsver iespējas investēt Latvijā, kā arī attīstīt savu darbību Baltijas reģionā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!