• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 23. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2009., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188658

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009. gada 5. martā

Vēl šajā numurā

05.03.2009., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 23. februāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Aleksandra Mirska iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Aleksandram Mirskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.februārī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 26.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009.gada 26.februārī plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 23.februāra līdz 1.martam.

6. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka no 10.februāra Sociālās drošības apakškomisijā darbu pārtraucis deputāts Māris Ārbergs, bet no 12.februāra šīs apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts Imants Valers, bet no 19.februāra – deputāte Dagnija Staķe. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāja Pētera Krīgera iesniegumus par likumprojekta “Par pašvaldības regulējošo tiesību normu statusu ekonomiskās krīzes apstākļos” virzību un nolēma nodot tos Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai.

8. Nolēma nodot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai Ministru kabineta iesniegto Saeimas lēmuma projektu “Par Normunda Vilnīša iecelšanu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amatā”.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Goda tiesneša nosaukuma piešķiršanu Mārai Marijai Čerkasovai.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) un Berlīni (Vācija) no 2009.gada 22.marta līdz 25.martam;

2) Ārlietu komisijas loceklim Artim Pabrikam uz Melnkalni no 2009.gada 26.februāra līdz 9.aprīlim;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Monako (Monako) no 2009.gada 9.marta līdz 11.martam;

4) Personāla nodaļas vadītājas vietniecei Mārai Jurevskai un vecākajai konsultantei Rutai Leiņai uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 5. un 6.martā.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes, Saeimas sekretāra, deputātu grupas sadarbībai ar Japānas parlamentu locekļa Dzintara Rasnača, deputātu grupas sadarbībai ar Japānas parlamentu priekšsēdētāja Arta Pabrika, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja vietnieka, deputātu grupas sadarbībai ar Japānas parlamentu locekļa Jāņa Eglīša, Juridiskā biroja vadītāja Gunāra Kusiņa, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomnieka Uģa Bambes un Protokola nodaļas vadītājas vietnieces Zanes Rukmanes komandējumu uz Tokiju (Japāna) no 2009.gada 1.marta līdz 7.martam.

12. Nolēma sasaukt Saeimas Prezidija sēdi 27.februārī plkst. 12.00. Dokumenti Prezidija sēdei iesniedzami 26.februārī līdz plkst. 17.00.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!