• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par Eiropas Savienības tiesību aktu projektu sagatavošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2009., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188620

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2009.gada 26.februārī

Vēl šajā numurā

04.03.2009., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par Eiropas Savienības tiesību aktu projektu sagatavošanu

 

Zemkopības ministrija (ZM) aicina savus sociālos partnerus, nevalstiskās organizācijas vēl aktīvāk iesaistīties Latvijas nostājas sagatavošanā par sākotnējiem Eiropas Savienības (ES) tiesību aktu projektiem.

Tādējādi Eiropas Savienības institūcijās tiek pārstāvētas saskaņotas Latvijas intereses lauksaimniecības, pārtikas, veterinārijas, zivsaimniecības un fitosanitārijas jomā.

 “Šāda sociālo partneru aktivitāte, praktiska iesaistīšanās šajā darbā, priekšlikumu sniegšana, diskusijas tikai veicina atbilstošu nozares dokumentu izstrādi un Latvijai tādu lēmumu pieņemšanu ES institūcijās, kas nozīmīgi nozares attīstībai ilgtermiņā,” norāda ZM valsts sekretāre Dace Lucaua. “Arī līdz šim sadarbība ar dažādām lauksaimnieku organizācijām ir bijusi veiksmīga,” viņa atzīst.

Sociālie partneri par jaunajiem ES tiesību aktu projektiem un politikas dokumentiem, kas ir ZM kompetencē un par kuriem tiek gatavotas sākotnējās nacionālās pozīcijas, var uzzināt ZM mājaslapā www.zm.gov.lv. Iesaistīšanās gadījumā sociālie partneri var sazināties ar projekta izstrādātāju, par kuru kontaktinformācija norādīta ES tiesību aktu tabulā.

Zemkopības ministrija pateicas visiem sociālo partneru organizāciju, biedrību un nodibinājumu pārstāvjiem par līdzšinējo sadarbību Latvijas nostājas formulēšanā par jaunajām ES likumdošanas iniciatīvām.

ZM ir izveidotas starpinstitūciju darba grupas, kurās iesaistīti gan līdzatbildīgo ministriju, gan sociālo partneru organizāciju, biedrību un nodibinājumu pārstāvji.

Informācija par iespēju iesaistīties nacionālo pozīciju formulēšanā pieejama ZM mājaslapā sadaļā “Dalība ES”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!