• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2009., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188580

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

04.03.2009., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

 

Pamatojoties uz Rīgas rajona tiesas 16.10.2008. izpildu rakstu nr.C24061608 par VIKTORA KOKINA izlikšanu no telpām, piedāvāju saskaņā ar Civilprocesa likuma 555.p., izpildīt tiesas spriedumu labprātīgi un atbrīvot dzīvojamās telpas nr. 1 Dzelzceļa mājā 62 km, Jumpravas pag., Ogres raj., ne vēlāk kā līdz 2009. gada 31. martam. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568.p. 1.d., sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina. Uz priekšlikuma izsniegšanas brīdi sprieduma izpildes izdevumi veido Ls 22,96. Piedāvāju sprieduma izpildes izdevumus Ls 22,96 apmērā samaksāt ne vēlāk kā 05.03.2009. Minēto naudas summu samaksāt Rīgas apgabaltiesas zvērinātas tiesu izpildītājas Aijas Kalniņas, reģ. nr. LV22105210600, depozīta rēķinā nr.LV25LATB0002020043960, A/S Norvik Banka, kods LATBLV22. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsiet tiesas spriedumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un izlikšana notiks 2009. gada 2. aprīlī plkst.11. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568.p.l.d., sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina. Ja iepriekšminētajā termiņā jūs nolēmumu neizpildīsiet, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un Jums, pamatojoties uz Civilprocesa likuma 566.p., 567.p., 568.p., būs jāsedz ar izpildi saistītie turpmākie izdevumi atkarībā no nepieciešamajām darbībām nolēmuma izpildē. Ja jūsu izlikšana tiks atlikta 620.p. (3) kārtībā, atkārtota izlikšana notiks 2009.gada 8. aprīlī plkst. 11 un telpas tiks atvērtas piespiedu kārtā, klātesot policijas pārstāvim. Minētajā laikā jums ir jābūt iepriekšminētajās telpās, pretējā gadījumā tiesas spriedums tiks izpildīts, piespiedu kārtā atverot durvis. Telpā esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577.p. un 578.p., nodotas glabāšanā un aizvestas. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Ja jūs atsakāties maksāt sprieduma izpildes izdevumus, tad, lai tos segtu, tiesu izpildītājs aiztur un pārdod jums piederošo mantu.

Zvērināta tiesu izpildītāja Aija Kalniņa


IGOR ZUBOVIČ, pers.kods 2904XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Hāpsalas ielā 14-1a, LV-1005! Saskaņā ar Latvijas Republikas likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.6.pantu, brīdinu jūs par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu sakarā ar dzīvojamās telpas nodošanu nelikumīgā apakšīrē, un piedāvāju jums atbrīvot dzīvojamās telpas Rīgā, Hāpsalas ielā 14-1a, viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas, nododot tās ar aktu Regīnai Grīnbergai.


SIA “Krāslavas nami” brīdina dzīvokļu Krāslavā: Sporta ielā 2, korp.1,dz.2, īrniekus VLADIMIRU BARTUŠU un IVARU BIRIŅU; Sporta ielā 2, korp. l, dz.3, īrniekus ALEKSANDRU un SERGEJU ŽUKOVUS; Sporta ielā 2, korp.l., dz.5, īrniekus RAMONU, VALĒRIJU un JURIJUS ŽUKOVUS; Sporta ielā 2, korp.l, dz.7, īrnieku PĒTERI ŠAKINU; Sporta ielā 2, korp. l, dz.8, īrnieci ŽANNU BLEIDELI; Sporta ielā 2, korp.l, dz.9, īrniekus GENADIJU, NATAĻJU RIBAKOVA, JURIJU un IRINU RIBAKOVUS; Sporta ielā 2, korp.l, dz.10, īrniekus DENISU AKINFOVU, INETU un RAIMONDU ARNO; Sporta ielā 2, korp.l, dz.16, īrnieku ANDREJU GAILI; Sporta ielā 2, korp.l, dz.17, īrnieku VALĒRIJU BONDAREVU; Sporta ielā 2, korp.l, dz.l, īrniekus VLADIMIRU DUBROVSKI un SVETLANU RIMŠĀNI; Sporta ielā 2, korp. l, dz.21, īrnieku VALĒRIJU SMIRNOVU; Sporta ielā 2, korp, l, dz.22, īrnieci VALENTĪNU NAGLU: Izvaltas ielā 8, dz.8, īrnieci VIKTORIJU SUTĀNI; N.Rancāna ielā 16, dz. 14, īrnieci JEĻENU GATEŽU; N.Rancāna ielā 16, dz.28, īrniekus VALĒRIJU un TATJANU IVANOVUS; Vienības ielā 12, dz.79, īrnieci SNEŽANU DREGIŠU; Vienības ielā 63, dz.15, īrniekus INĀRU un JEVGEŅIJU LEVŠICKUS; jūs vairāk kā trīs mēnešus neesat maksājuši dzīvojamo telpas īres maksu un maksu par pakalpojumiem. Ja mēneša laikā pēc brīdinājuma publicēšanas jūs nesamaksāsiet parādu saskaņā ar LR likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.pantu, tiesā tiks iesniegta prasība par īres līguma laušanu, izlikšanu no dzīvokļa un parādu piedziņu.


SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz LR Civillikumu, likumu “Par dzīvokļa īpašumu”, lūdz ANDREJU TUMANOVU, dzim. 13.02.1973., pēdējā zināmā dzīvesvieta: Brīvības iela 93-1, Jēkabpils, vienas nedēļas laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu /dzīvokļa īpašums Brīvības ielā 93-1, Jēkabpilī/, kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem, pretējā gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda piedziņu. Piedziņa tiks vērsta uz visa veida ienākumiem, kustamo un nekustamo mantu, dzīvokli.


SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz LR Civillikumu, likumu “Par dzīvokļa īpašumu”, lūdz JĀNI PRIEDI, dzim. 27.07.1972., pēdējā zināmā dzīvesvieta: Latgales iela 24B, Jēkabpils, vienas nedēļas laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu/dzīvokļa īpašums Draudzības alejā 26-34, Jēkabpilī/, kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem, pretējā gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda piedziņu. Piedziņa tiks vērsta uz visa veida ienākumiem, kustamo un nekustamo mantu, dzīvokli.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!