• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parakstu vākšanas organizēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.1999., Nr. 279/280 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18852

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par reģionālajām augstskolām Latvijā

Vēl šajā numurā

31.08.1999., Nr. 279/280

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Centrālā vēlēšanu komisija

Informācija

Rīgā 1999.gada 30.augusts

Par parakstu vākšanas organizēšanu

Vakar, 30.augustā, Rīgā uz Centrālās vēlēšanu komisijas rīkoto semināru par parakstu vākšanas organizēšanu tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturēto likumu "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"" ieradās republikas pilsētu un rajonu vēlēšanu komisiju vadība un grāmatveži.

Semināra dalībnieki tika iepazīstināti ar kārtību, kādā organizējama parakstu vākšana parakstu vākšanas vietās, kā arī informēti par piešķirto naudas līdzekļu sadali, izlietojumu un kontroli.

Vienlaikus nogādāšanai parakstu vākšanas vietās tika izsniegti visi parakstu vākšanas nodrošināšanai nepieciešamie dokumenti — parakstu vākšanas lapas, plakāti un citi informatīvie materiāli.

Atklājot semināru, Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars uzsvēra, ka vēlēšanu komisiju un parakstu vācēja uzdevums nav viegls, jo viņu pienākums ir ievērot pilnīgu politisko neitralitāti, vienlaikus nodrošinot iespēju parakstīties visiem vēlētājiem, kas atbalsta tautas nobalsošanas ierosināšanu.

Parakstu vākšana par apturētā likuma "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"" nodošanu tautas nobalsošanai notiks no šā gada 6.septembra līdz 5.oktobrim. Oficiālos parakstu vākšanas rezultātus Centrālā vēlēšanu komisija paziņos ne vēlāk par 12.oktobri.

Kristīne Bērziņa,

CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!