• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs : - darba vizītē sarunās ar Dānijas valstsvīriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.1999., Nr. 279/280 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Būtiņģe tuvplānā un no putna lidojuma

Vēl šajā numurā

31.08.1999., Nr. 279/280

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs :

— darba vizītē sarunās ar Dānijas valstsvīriem

Piektdien, 27. augustā, Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš ieradās savā pirmajā darba vizītē Dānijā. I.Bērziņš tikās ar Dānijas ārlietu ministru Nilsu Helvegu Petersenu un Folketinga (parlamenta) Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Helli Dainu. Ministrs apmeklēja Ziemeļu ministru padomes sekretariātu, kur tikās ar padomes departamenta direktoru Stūri Pērsonu, kas iepazīstināja ministru ar sekretariāta darbu.

Tiekoties ar Dānijas ārlietu ministru, pārrunāti abas puses interesējošie temati — ES un NATO paplašināšanās, drošības politikas, reģionālās sadarbības un divpusējo attiecību jautājumi.

N.H.Petersens izteica Dānijas puses gatavību turpināt sniegt palīdzību un konsultācijas Latvijai rīcības plāna dalībai NATO gatavošanā. I.Bērziņš pauda gandarījumu par Dānijas interesi un atvērtību sadarbībā ar Latviju. Runājot par Eiropas Savienības paplašināšanos, ministri bija vienisprātis, ka sarunu procesam jābūt individuālam un vērtēšanas kritērijiem — vienādiem visām kandidātvalstīm. Tika runāts arī par Latvijas attiecībām ar kaimiņvalsti Krieviju.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!