• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 16. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2009., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 9. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

19.02.2009., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 16. februāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 13 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Kārļa Leiškalna iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Kārlim Leiškalnam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 2.aprīlī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 19.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009.gada 19.februārī plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai Protokola nodaļas sagatavoto informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 16.februāra līdz 22.februārim.

6. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Nikolaja Kabanova izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Māra Ārberga izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputātes Vinetas Muižnieces izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Imanta Valera izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai deputāta Oskara Kastēna iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Gruzijas parlamentu, ar Libānas parlamentu, ar Krievijas parlamentu, ar Francijas parlamentu, ar Azerbaidžānas parlamentu, ar Moldovas parlamentu, ar Baltkrievijas parlamentu, ar Taivānas parlamentu, ar Uzbekistānas parlamentu, ar Armēnijas parlamentu, ar Turkmenistānas parlamentu un Ukrainas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

11. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai Baltijas asamblejas Prezidija iesniegumu par Baltijas asamblejas 2010.gada budžeta apspriešanu.

12. Pieņēma zināšanai deputāta Daiņa Turlā iesniegumu par Saeimas 4.februāra ārkārtas sēdes kavējumu.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedrei, Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai Karinai Pētersonei un nacionālās grupas sekretārei Sandrai Paurai uz Londonu (Apvienotā Karaliste) 2009.gada 1. un 2.martā;

2) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Nilam Ušakovam uz Sarajevu (Bosnija un Hercegovina) no 2009.gada 18.marta līdz 22.martam;

3) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Valdim Ģīlim, delegācijas loceklim Nikolajam Kabanovam un delegācijas sekretārei Kristīnai Miņko uz Briseli (Beļģija) no 2009.gada 14.marta līdz 17.martam;

4) Sabiedrisko attiecību biroja Preses dienesta konsultantei Lāsmai Lapinskai un Informācijas nodaļas bibliogrāfei Intai Krūmiņai uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 19. un 20.februārī.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja biedres, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedres Karinas Pētersones un komisijas konsultantes Lilijas Stelpes komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 16. un 17.februārī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!