• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 5. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2009., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187808

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009. gada 5. februārī

Vēl šajā numurā

17.02.2009., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 5. februāra sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Ingmāra Līdakas iekļaušanu Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Alekseja Vidavska un Ivana Ribakova izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneses Beatrises Tāleres atbrīvošanu no amata.

4. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam uz Berlīni (Vācija) no 2009.gada 12.februāra līdz 14.februārim;

2) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam uz Kijevu (Ukraina) no 2009.gada 11.marta līdz 13.martam;

3) Sabiedrisko attiecību biroja vadītājai Leldei Rāfeldei un Apmeklētāju un informācijas centra konsultantam Olafam Pēterim Grigulim uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 12. un 13.februārī;

4) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklei Dagnijai Staķei uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 12. un 13.februārī.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Nikolaja Kabanova un delegācijas sekretāres Kristīnas Miņko komandējumu uz Luksemburgu no 2009.gada 5.februāra līdz 7.februārim.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Valda Ģīļa un delegācijas sekretāres Kristīnas Miņko komandējumu uz Lisabonu (Portugāle) no 2009.gada 7.februāra līdz 10.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!