• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2009., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187371

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

05.02.2009., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem


Paziņojums SIA “APEX INVESTMENTS” obligacionāriem

SIA “APEX INVESTMENTS” (vienotais reģistrācijas nr.40003612223, juridiskā adrese Andreja Pumpura iela 3, Rīga, LV-1010, Latvija) ir kļuvis zināms, ka prioritārais aizdevējs, AS “HANSABANKA” (Swedbank), visticamāk, neizsniegs aizdevumu SIA “APEX INVESTMENTS” emitēto obligāciju (ISIN kods LV0000601201, AS “NASDAQ OMX Riga” kods APXB050009AB) refinansēšanai uz tādiem noteikumiem, kādi būtu komerciāli pieņemami SIA “APEX INVESTMENTS”. Tāpat ir sagaidāms, ka nebūs iespējams saņemt aizdevumu obligāciju refinansēšanai arī no citām bankām. Tam var būt negatīva ietekme uz SIA “APEX INVESTMENTS” spēju dzēst obligācijas to paredzētajā dzēšanas datumā, t.i., 2009.gada 30.aprīlī. SIA “APEX INVESTMENTS” plāno ierosināt obligacionāriem refinansēt obligācijas, parakstoties uz jaunu SIA “APEX INVESTMENTS” obligāciju emisiju.

Lai apspriestu šo jautājumu ar obligacionāriem, SIA “APEX INVESTMENTS” valde paziņo, ka 2009.gada 5.martā no plkst. 10.30 līdz 12.00 AS “HANSABANKA” (Swedbank) Lielajā konferenču telpā Balasta dambī 1a, Rīgā, Latvija, notiks SIA “APEX INVESTMENTS” obligacionāru sapulce, kurā tiks izskatīti šādi jautājumi:

1. Starptautiskās finanšu krīzes ietekme uz SIA “APEX INVESTMENTS” un obligācijām.

2. Iespējas refinansēt SIA “APEX INVESTMENTS” obligācijas ar jaunu obligāciju emisiju.

Lai piedalītos obligacionāru sapulcē, obligacionāram jādod savam finanšu instrumentu konta turētājam uzdevums bloķēt tā īpašumā esošās obligācijas ne vēlāk kā līdz 2009.gada 25.februāra darba dienas beigām. Obligacionāru reģistrēšanās sapulcei notiks sapulces dienā no plkst. 10.00 līdz 10.30 sapulces norises vietā. Obligacionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Obligacionāriem, kuri piedalās sapulcē personiski, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta obligāciju bloķēšana.

Obligacionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties papildus minēto dokumentu uzrādīšanai jāiesniedz pārstāvības tiesības vai pilnvarojumu apliecinošs dokuments (pilnvarojuma veidlapa pieejama Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājaslapā www.oricgs.lv).

Sapulcē nav plānots pieņemt lēmumus, kas būtu saistoši obligacionāriem. Pirms obligacionāru sapulces un pēc tās SIA “APEX INVESTMENTS” sazināsies ar obligacionāriem, kā arī citiem ieguldītājiem, lai vienotos attiecībā uz jauno obligāciju emisiju.

SIA “APEX INVESTMENTS” kontaktinformācija ir info@rbm.lv.

SIA “APEX INVESTMENTS” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!