• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par noteikto fitosanitāro pasākumu atcelšanu un jaunu fitosanitāro pasākumu noteikšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2009., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187272

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zāļu cenu valsts aģentūras lēmuma Nr.5 izraksts

Par GlaxoSmithKline Latvia SIA (Reģ.Nr.4000363303, Bruņinieku iela 5, Rīga, LV–1001) medikamentu Hycamtin pulveris infūziju šķīduma pagatavošanai 1mg Nr.1 un Hycamtin pulveris infūziju šķīduma pagatavošanai 4mg Nr.1 pacientu skaitu 2009.gadā

Vēl šajā numurā

03.02.2009., Nr. 18

PAR DOKUMENTU

Veids: lēmums

Numurs: 1

Pieņemts: 29.01.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts augu aizsardzības dienesta lēmums Nr.1

2009.gada 29.janvārī

Par noteikto fitosanitāro pasākumu atcelšanu un jaunu fitosanitāro pasākumu noteikšanu

 

Ņemot vērā Ministru kabineta 2008.gada 21.jūlija noteikumu Nr.575 “Bakteriālās iedegas apkarošanas un izplatības ierobežošanas kārtība” 11.punktu, kas nosaka, kādus fitosanitāros pasākumus var piemērot bakteriālo iedegu perēklī un tiesiskā regulējuma maiņu, kā arī izvērtējot Valsts augu aizsardzības dienesta 2007.gada lēmumos, ar kuriem tika noteikti fitosanitārie pasākumi piemājas dārzos, ražojošos stādījumos, komercdārzos, parkos un citās saimniekaugu audzēšanas vietās, lai novērstu augu karantīnas organisma – bakteriālās iedegas Erwinia amylovora – (turpmāk – bakteriālās iedegas) izplatīšanas risku, noteikto fitosanitāro pasākumu samērīgumu un lietderību un pamatojoties uz Augu aizsardzības likuma 4.panta ceturtās daļas 6.punktu, 4.panta devīto daļu, 18.panta otrās daļas 5.punktu, Ministru kabineta 2008.gada 21.jūlija noteikumiem Nr.575 “Bakteriālās iedegas apkarošanas un izplatības ierobežošanas kārtība” 3.4., 11.1., 11.5.1.punktu un Administratīvā procesa likuma 70.panta pirmo daļu un 85.panta pirmo daļu, nosaku:

1. Lēmums attiecas uz bakteriālo iedegu saimniekaugu ābeļu (Malus), bumbieru (Pyrus), vilkābeļu (Crataegus), pīlādžu (Sorbus), klinteņu (Cotoneaster), cidoniju (Cydonia), krūmcidoniju (Chaenomeles), korinšu (Amelanchier), eriobotriju (Eriobotrya) un ugunsērkšķu (Pyracantha) (turpmāk – saimniekaugs) audzētājiem, ievedējiem vai izplatītājiem, kuriem ar Valsts augu aizsardzības dienesta 2007.gada lēmumiem noteikti fitosanitārie pasākumi, lai novērstu bakteriālās iedegas izplatīšanas risku.

2. Atceļu ar Valsts augu aizsardzības dienesta 2007.gadā pieņemtajiem lēmumiem noteikto fitosanitāro pasākumu – bakteriālo iedegu perēklī un karantīnas zonā aizliegts ievest vai audzēt saimniek­augus divus veģetācijas periodus pēc inficēto saimniekaugu, saimniekaugu ar vizuāliem bakteriālo iedegu simptomiem un citu saimniekaugu, kas aug 10 metru rādiusā ap inficētiem saimniekaugiem un saimniekaugiem ar vizuāliem bakteriālo iedegu simptomiem iznīcināšanas.

3. Lēmums stājas spēkā nekavējoties.

4. Lēmumu publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

5. Lēmumu var apstrīdēt viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot iesniegumu Valsts augu aizsardzības dienestā, Lielvārdes ielā 36/38, Rīgā.

Valsts augu aizsardzības dienesta direktors R.Arnītis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!