• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2009. gada 22. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2009., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187209

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 22. janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

03.02.2009., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2009. gada 22. janvāra sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja biedra Leona Līduma iesniegumu, kurā viņš informē, ka par komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Oskars Kastēns. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas frakcijām un komisijām nepieciešamo finanšu līdzekļu piešķiršanu līgumdarbiem, saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem 2009.gadā.

3. Apstiprināja komandējumu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam, delegācijas locekļiem Jurim Dobelim, Antai Rugātei, Ingrīdai Circenei, Borisam Cilevičam un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2009.gada 24.janvāra līdz 30.janvārim.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Nikolaja Kabanova un delegācijas sekretāres Kristīnas Miņko komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 28. un 29.janvārī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!