• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 26. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2009., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187062

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009. gada 29. janvārī

Vēl šajā numurā

29.01.2009., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 26. janvāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 29.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009.gada 29.janvārī plkst. 14.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 26.janvāra līdz 1.februārim.

5. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Dzintars Rasnačs ir izstājies no šīs komisijas Enerģētikas apakškomisijas. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Prezidijs izskatīja Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja Viļņa Edvīna Breša iesniegumu par Saeimas nama fasādes remonta apmaksu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā apkopotu Saeimas nama fasādei nodarīto materiālo zaudējumu apmēru un, konsultējoties ar Juridisko biroju, lemtu par zaudējumu piedziņu.

7. Prezidijs nolēma atbalstīt Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja Viļņa Edvīna Breša iesniegumu, kurā viņš aicina izteikt pateicību tiem Aizsardzības ministrijas un Saeimas Ekspluatācijas nodaļas darbiniekiem, kuri operatīvi novērsa Saeimas namam nodarītos postījumus.

8. Pieņēma zināšanai frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK priekšsēdētāja Māra Grīnblata iesniegumu, kurā viņš informē, ka frakcija deleģē deputātu Imantu Kalniņu darbam Publisko izdevumu un revīzijas komisijā SVF un citu institūciju Latvijai izsniegto kredītu izmantošanas pārraudzībai.

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram, delegācijas loceklim Ivanam Ribakovam, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 5. un 6.februārī;

2) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Nikolajam Kabanovam un delegācijas sekretārei Kristīnai Miņko uz Luksemburgu no 2009.gada 5.februāra līdz 7.februārim;

3) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas sekretāram Dzintaram Rasnačam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Zanei Rukmanei un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 26.februāra līdz 1.martam;

4) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei un konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Prāgu (Čehija) no 2009.gada 8.februāra līdz 10.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!