• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Ministru prezidenta darba vizīti Japānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2009., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186954

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lietuvas premjerministra oficiālo vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

27.01.2009., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Ministru prezidenta darba vizīti Japānā

 

23.janvārī, uzturoties darba vizītē Japānā, Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Viņa majestāti Japānas imperatoru Akihito, finanšu ministru Šoiči Nakagavu, kā arī Japānas lielo uzņēmumu asociācijas “Nippon Keidanren” vadību.

Tikšanās laikā ar Viņa majestāti Japānas imperatoru pārrunātas Latvijas un Japānas divpusējās attiecības, abu tautu kultūras tradīcijas un vēsture. I.Godmanis pateicās par Japānas sniegto palīdzību Latvijai kultūrā un izglītībā.

Ar finanšu ministru S.Nakagavu tika pārrunāta starptautiskā ekonomiskā situācija. S.Nakagava dalījās Japānas pieredzē, pārvarot finanšu un ekonomisko krīzi pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu vidū.

Tiekoties ar Japānas lielo uzņēmumu asociācijas “Nippon Keidanren” vadību, I.Godmanis uzsvēra Latvijas ieinteresētību attīstīt kokrūpniecības, farmācijas un pārtikas rūpniecības eksportu uz Japānu. Ministru prezidents aicināja Japānu izmantot Latvijas transporta infrastruktūru Japānas preču nogādāšanai uz Krievijas tirgu, kā arī izvērtēt citu veidu investīciju ieguldīšanas iespējas Latvijā.

Vizītes noslēgumā Ivars Godmanis tikās ar Latvijas goda konsulu Japānā Takeši Togo un Japānas–Latvijas sadarbības asociācijas pārstāvjiem.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!