• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999.gada 23.augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.1999., Nr. 270/273 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18695

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 24. augusta sēdē

Vēl šajā numurā

25.08.1999., Nr. 270/273

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999.gada 23.augusta sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta J.Jurkāna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Jurkānam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26. augustā un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta E.Zalāna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam E.Zalānam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26. augustā un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

4. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999. gada 26. augustā sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas sastāvu. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts R.Ražuks, bet par sekretāru — J.Sinka.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par Saeimā plānotajiem pasākumiem no šā gada 23. augusta līdz 27. augustam.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi 8. parlamentārās konferences "Par sadarbību Baltijas jūras reģionā" sagatavošanas darba grupas sēdei 1999. gada 23. un 24. augustā.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Tieslietu komitejas sēdei 1999. gada 27. augustā.

9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: E.Inkēnam (Saeimas 29. jūlija ārkārtas sēdēs); I.Godmanim (Saeimas 29. jūlija ārkārtas sēdē); Ģ.V.Kristovskim (Saeimas 29. jūlija ārkārtas sēdē); V.Krištopanam (Saeimas 29. jūlija ārkārtas sēdēs un 5. augusta ārkārtas sēdē); J.Sinkam (Saeimas 5. augusta ārkārtas sēdē); J.Šnepstam (Saeimas 29. jūlija ārkārtas sēdēs); J.Urbanovičam (Saeimas 5. augusta ārkārtas sēdē); I.Ūdrei (Saeimas 5. augusta ārkārtas sēdē).

10. Apstiprināja šādus komandējumus:

1) Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas loceklim I.Stirānam un Jūrniecības, zvejniecības un transporta apakškomisijas priekšsēdētājam I.Burvim 1999. gada 2. un 3. septembrī uz semināru Tallinā (Igaunija);

2) Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 1999. gada 9. septembra līdz 11. septembrim uz konferenci Jaltā (Ukraina);

3) Saeimas priekšsēdētāja biedram G.Bojāram un viņa palīgam M.Dindunam laikā no 1999. gada 18. septembra līdz 21. septembrim uz konferenci Kijevā un Kremenčugā (Ukraina).

11. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas Ārlietu komisijas loceklim N.Rudevičam laikā no 1999. gada 5. septembra līdz 7. septembrim uz konferenci Vīnē (Austrija).

12. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam laikā no 1999. gada 1. septembra līdz 5. septembrim uz konferenci Gestādē (Šveice).

13. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos seminārā Garmišpartenkirhenē šā gada 25.–20. jūlijā;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa B.Cileviča un delegācijas sekretāres I.Podgaiskas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas kārtējā sēdē Parīzē (Francija) šā gada 20. maijā.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!