• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 15. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.2009., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186774

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 15. janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

22.01.2009., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 15. janvāra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Jāņa Reira iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Jānim Reiram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.janvārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Aigara Kalvīša iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Aigaram Kalvītim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29.janvārī.

3. Pieņēma zināšanai deputāta Artura Krišjāņa Kariņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka izstājas no deputātu grupas sadarbībai ar Šrilankas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai deputāta Ainara Latkovska iesniegumu, kurā viņš informē, ka izstājas no deputātu grupas sadarbībai ar Šrilankas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Gunārs Laicāns ir atsau­kts no komisijas sekretāra amata un par komisijas sekretāri ir ievēlēta deputāte Sarmīte Ķikuste. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram.

6. Pieņēma lēmumu par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju komandējumu plāna 2009.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu.

7. Pieņēma zināšanai Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par neatkarīgas finanšu un ekonomikas stabilizācijas procesa uzraudzības padomes izveidošanu un nolēma, ka uzraudzības padomes funkciju parlamentā kontroles formā veiks Publisko izdevumu un revīzijas komisija. Minētais jautājums iepriekš tika izskatīts sanāksmē, kurā Saeimas Prezidija locekļi tikās ar to frakciju pārstāvjiem, kas pie Valsts prezidenta parakstīja vienošanos par atbalstu ekonomisko pasākumu plānam, kas nostiprinātu Latvijas Republikas finanšu sistēmu un atjaunotu makroekonomisko līdzsvaru.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja biedram Jurim Dobelim un vecākajai konsultantei Imantai Loginai uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 19. un 20.janvārī;

2) Sociālo un darba lietu komisijas loceklim Vitālijam Orlovam uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 20. un 21.janvārī;

3) Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas loceklim Mārim Kučinskim un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Valentīnam Linužam uz Tallinu (Igaunija) 2009.gada 16.janvārī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!