• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Stratēģiskās analīzes komisijas darba prioritātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.01.2009., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186570

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.01.2009., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Stratēģiskās analīzes komisijas darba prioritātēm

 

15.janvārī Rīgas pilī uz pirmo tikšanos ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru pulcējās Stratēģiskās analīzes komisija (SAK) jaunajā sastāvā.

Tikšanās sākumā Valsts prezidents pateicās SAK locekļiem par atsaucību, entuziasmu un uzņēmību strādāt SAK ietvaros valsts labā. Viņš uzsvēra, ka katrs no SAK pārstāvjiem ir profesionālis šobrīd valstij svarīgos jautājumos, līdz ar to SAK prognozes un priekšlikumi ir būtiski pašreizējā situācijā.

Sarunas laikā Valsts prezidents pievērsās turpmākajām prioritātēm SAK darbā, īpaši izceļot tādas jomas kā politiskās sistēmas reformas un demokrātijas veicināšanu, ekonomikas atveseļošanos, valsts pārvaldes attīstību, kā arī izglītības kvalitātes un konkurētspējās uzlabošanu. Jau tuvāko mēnešu laikā V.Zatlers no SAK sagaida stratēģisku risinājumu un praktiskus ieteikumus tieši ekonomikas atveseļošanās veicināšanā.

SAK locekļi bija vienisprātis ar Valsts prezidentu par prioritārajām jomām, izsakot gatavību dot savu pienesumu SAK darbā un veidot aktīvu sadarbību ar Valsts prezidentu un Valsts prezidenta kanceleju. SAK priekšsēdētājs piezīmēja, ka SAK jau ir sācis darbu pie ekonomikas veicināšanas prioritāšu izstrādes un plāno iesniegt savu redzējumu Valsts prezidentam un sabiedrībai pusotra mēneša laikā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!